Treceți la conținutul principal

Amintire


Astăzi e o zi specială.Blogul meu împlineşte o săptămână.La o aşa ocazie aş vrea să public un articol la fel de special.Despre cel mai bun prieten al meu,Adi.

L-am cunoscut la puţin timp după ce m-am mutat în cartier.Era vară aşa că eu l-am cunoscut aşa cum l-a lăsat d-zeu.Visul lui era să fie gunoier.Nici până azi nu îmi pot da seama de ce ar fi ales aşa o meserie.Probabil datorită limbajului,ce era mai colorat decât un păun,dar asta nu a fost niciodată o problemă pentru mine.

Primul lucru pe care îl faceam atunci când unul ieşea afară era să îl chemăm pe celălalt.Împreună am spart cauciucurile unui om care nu ne făcuse absolut nimic cu bucăţi mici dintr-un gard,pe care i le-am pus sub roţi iar el nu le-a văzut când a plecat dimineaţă cu maşina,am rupt bucăţi din acelaşi gard pentru a le înfige într-un pom ca să ne putem sui în el,am săpat după râme (era pescat amator),am dat cu pietre într-o uşă de metal la 10 seara,am jucat fotbal în grădina unei sărmane batrânici care ne blestema fiindcă îi distrugeam florile(dar era un stadion aşa de fain grădina aia..)

Ne-a fost vărsată apă în cap deşi nu făcusem nimic.Tot tipul ăla a aruncat cu petarde după noi.Ne-am bătut cu prune coapte,ne-am certat unul cu altul (şi ne ameninţam că nu mai vorbim niciodată).Când am fost la ziua lui şi a primit un joc pe televizor(ce faine erau...)s-a jucat doar el,dar s-a revanşat atunci când am jucat Double Dragon 3,un joc în doi(probabil primul coop game pe care l-am jucat).Am petrecut foarte multe ore căsăpind inamicii şi ajutându-ne unul pe altul.

Impresionaţi fiind de desenele Kids Next Door ne-am făcut şi noi un club al nostru şi aveam planuri mareţe:săpam în grădină pentru că vroiam să ne facem o bază subterană,era prea greu aşa că am încercat intr-un copac.Nu am reuşit nici aşa.Dar am reuşit să ne facem cele mai bune case din cutii de carton,plastic,fier şi orice altceva mai găseam şi având în vedere că eram copii,orice putea deveni o unealtă.

Am făcut şi alte chestii pe care nu mi le pot aminti acuma,dar ele reprezintă cea mai bună perioadă din viaţa mea.Dar la fel ca orice alt lucru frumos s-a terminat atunci când părinţii săi s-au despărţit iar el a plecat cu mama şi sora sa în Spania.Ultima amintire a mea cu el este când s-a urcat în maşină şi se uita la noi.De atunci nu l-am mai văzut niciodată.Unul din marile mele regrete.


Dar nu va fi uitat !


Postări populare de pe acest blog

Filme dupa carti de Stephen King

Pentru ca ieri,din cauza unui eveniment nefericit mi-am adus aminte de un filmul The Green Mile,am cautat in memorie si am gasit alte cateva filme vazute de mine si care sunt adaptari dupa carti de Stephen King.

The Shawshank Redemption.Prima data cand l-am vazut era transmis la televizor si m-a prins inca din primele faze.Nu am schimbat postul(un obicei prost fiindca de multe ori uit unde ma uitam inainte)de frica sa nu cumva sa pierd o faza.Dupa aceea l-am mai vazut de vreo 4-5 ori si mi-a placut la fel de mult,nu degeaba e pe primul loc in topul IMDB all-time.Dar si in topul personal ocupa aceeasi pozitie.

1408-Auzisem ca e un film bun,dar nu am stiut decat dupa a 2-a vizionare ca este o adaptare dupa Stephen King.De asemenea un film foarte bun care te tine in suspans inca de la inceput.

The Mist-Filmul asta l-am gasit in timp ce cautam filme horror si am zis sa-i dau o sansa.A fost un film foarte bun,cu un final total neasteptat,si pe parcursul caruia am descoperit ca poti sa uras…

Serial - Final

In timp ce iesea din camera John observa rana din abdomenul lui Randall. Insa observa si pusca din mainile sale, ceea ce ii potoli instinctul de a se avanta inspre el si sa il loveasca.

     Cei doi au iesit din casa si impins de la spate, John o lua inspre cadavrul din fata sa. Observa uniforma de serif iar cand privi spre ceea ce obisnuia sa fie capul serifului vazu doar o masa vascoasa, fara a putea observa vreo trasatura definitorie. Pur si simplu nu mai avea un chip. Cu 5 zile inainte acest lucru l-ar fi facut sa vomite, dar acum nu mai avu nici un fel de reactie.

- Vezi in portbagaj, trebuie sa fie vreo lopata p-acolo. Si sa nu te gandesti la fuga, am o tinta foarte buna chiar si in starea asta. Si ridica pusca putin, astfel incat John privea acum direct spre teava.

     Porni incet spre masina. Desi nu avea o idee clara, un plan, stia sigur ca intr-un fel sau altul nu se mai intorcea in casa. Zambea in timp ce deschidea portbagajul masinii. In momentul acela Randall nu il …