Treceți la conținutul principal

Billie Boy


Ce ţi-e şi cu preşedinţii ăştia.

Bill Clinton,fostul preşedinte al SUA a reuşit să ocupe din nou prima pagină a ziarului.De data asta nu cu un scandal.Aflat în Irlanda la o conferinţă a aflat că în hotelul unde era cazat avea loc o nuntă şi şi-a făcut apariţia .A făcut chiar şi o poză cu mirii şi le-a urat succes.

Mirele chiar a apucat să îi mulţumească pentru eforturile depuse pentru pacea mondială.Sincer eu eram mai interesat dacă a oferit un dar mirilor,eventual o viză de America.Probabil dacă ar fi participat la o nuntă de scoţieni nu scăpa doar cu o fotografie.

sursa

Dar vă las cu un moment amuzant din trecutul său.O altă primă pagină


Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…

Am incercat ceva nou !