Treceți la conținutul principal

Idee


“If you’re just starting out as a writer, you could do worse than strip your television’s electric plug wire, wrap a spike around it, and then stick it back into the wall. See what blows, and how far. Just an idea.”


Acesta este un citat din cartea-manual “On Writing: A Memoir of the Craft” scrisă de Stephen King şi tradusă la noi cu titlul “Misterul regelui. Despre scris”.

Citatul face referire la o amintire a autorului în care,convins de fratele său,a reuşit să ardă reţeaua electrică a casei.De asemenea el mai spunea că este unul din norocoşii generaţiei de romancieri ce au crescut fară televizor ceea ce a reprezentat şansa lor,deoarece nu le-a fost inhibată imaginaţia de către cutia vorbitoare.

Asta mă aduce la subiectul de azi : Avem nevoie cu adevărat de televizor ?

La ce flux de informaţii inutile şi paraziţi media se perindă pe ecran aş zice că televizorul e un moft şi nicidecum o necesitate.Dacă eşti interesat cu adevărat de un subiect poţi căuta pe internet,doar nu degeaba Google este atât de iubit de elevi,liceeni,studenţi si politicieni plagiatori. Eu cred că putem trăi şi fară să auzim la ştiri că o babă a fost violată undeva in Moldova.

Eu unul am renunţat la microbul acesta,ocaziile când îi acord atenţie sunt destul de rare şi atunci e clar că opţiunile sunt Discovery,Boomerang sau jocurile pe consolă.Eventual meciuri de fotbal importante.(cel mai probabil meciurile importante nu includ mult-iubita noastră naţională).

Încercati măcar 2-3 zile să nu vă mai uitaţi la Tv şi luaţi o carte,ieşiţi în oraş cu prietenii sau orice altă activitate vă face plăcere.Postări populare de pe acest blog

Spiderman Homecoming sau despre Daddy Issues

Am fost si sunt fan Spiderman de cand eram mic, aveam jucarii, postere, haine cu el si ma uitam religios la desenele animate, am vazut toate filmele dinainte si am asteptat cu nerabdare acest film deoarece dupa scenele cu el din Civil War am fost convins ca cei de la Marvel stiu cum sa faca un film in care Spiderman sa fie cel din benzile desenate.

Filmul nu m-a dezamagit, e un film bun. E cel mai bun film Marvel ? Nu. E cel mai bun film cu Spiderman ? Poate. E cam la egalitate cu Spiderman 2. E insa o gura de aer proaspat deoarece nu e un film in care universul, galaxia sau planeta sunt in pericol iar personajul negativ nu vrea sa le distruga. E cel mai bun villain din MCU, la egalitate cu Loki si Wilson Fisk. Michael Keaton ca Adrian Toomes/Vulture e una din cele mai inspirate alegeri si poate si de aceea e unul din cele mai bune personaje negative din Universul Marvel.

Povestea filmului e simpla si la obiect, in fond personajul principal e un super-erou de 15 ani ce inca nu stie e…