Treceți la conținutul principal

Mare ti-e gradina !


O femeie de 46 de ani şi-a înjunghiat soţul pentru că acesta a schimbat canalul TV de pe o telenovelă,pe un meci de fotbal.Filomeno Esposito,din oraşul Treviso,s-a supărat atât de tare pe soţul său,încât a mers în bucătărie,a luat un cuţit cu lama de 30 de centimetri şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe bărbat. În acest moment, soţia violentă se află în arestul poliţiei. Bărbatul înjunghiat va fi externat în câteva zile.

Uneori stau şi mă întreb cât de departe poate merge prostia umană.Dar la fel ca în povestea lui Ion Creangă întotdeauna se va găsi unul mai prost decât cel dinainte.

Ce poţi să mai spui atunci când citeşti o astfel de ştire ? Ai putea doar să înveţi să nu îţi întrerupi prietena/soţia/mama/sora atunci când când ele sunt cufundate in povestea serialului.

Mai bine îţi suni prietenii,microbişti sau nu,la o bere undeva în oraş deoarece acum aproape orice pub,bar sau cafenea are cel puţin un televizor la care poţi urmări meciul făra a fi nevoit să tresalţi de fiecare dată când vezi un obiect ascuţit.

În cazul în care justiţia italiană ar funcţiona la fel ca cea din România şi femeia ar fi eliberată soţul ei se va gândi de cel puţin două ori înainte de a muta la meci.

Dar cum Italia nu e România si telenovela nu e meci,Filomena ar putea ajunge după gratii.Eu sper doar să fie trimisă într-o închisoare care să aibă cel puţin un televizor la care să îşi poată privi serialul.

Iar atunci când se va întoarce acasă eu i-aş sfătui să îşi cumpere un al doilea televizor.aici e stirea