Treceți la conținutul principal

Mare ti-e gradina !


O femeie de 46 de ani şi-a înjunghiat soţul pentru că acesta a schimbat canalul TV de pe o telenovelă,pe un meci de fotbal.Filomeno Esposito,din oraşul Treviso,s-a supărat atât de tare pe soţul său,încât a mers în bucătărie,a luat un cuţit cu lama de 30 de centimetri şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe bărbat. În acest moment, soţia violentă se află în arestul poliţiei. Bărbatul înjunghiat va fi externat în câteva zile.

Uneori stau şi mă întreb cât de departe poate merge prostia umană.Dar la fel ca în povestea lui Ion Creangă întotdeauna se va găsi unul mai prost decât cel dinainte.

Ce poţi să mai spui atunci când citeşti o astfel de ştire ? Ai putea doar să înveţi să nu îţi întrerupi prietena/soţia/mama/sora atunci când când ele sunt cufundate in povestea serialului.

Mai bine îţi suni prietenii,microbişti sau nu,la o bere undeva în oraş deoarece acum aproape orice pub,bar sau cafenea are cel puţin un televizor la care poţi urmări meciul făra a fi nevoit să tresalţi de fiecare dată când vezi un obiect ascuţit.

În cazul în care justiţia italiană ar funcţiona la fel ca cea din România şi femeia ar fi eliberată soţul ei se va gândi de cel puţin două ori înainte de a muta la meci.

Dar cum Italia nu e România si telenovela nu e meci,Filomena ar putea ajunge după gratii.Eu sper doar să fie trimisă într-o închisoare care să aibă cel puţin un televizor la care să îşi poată privi serialul.

Iar atunci când se va întoarce acasă eu i-aş sfătui să îşi cumpere un al doilea televizor.aici e stirea

Postări populare de pe acest blog

Filme dupa carti de Stephen King

Pentru ca ieri,din cauza unui eveniment nefericit mi-am adus aminte de un filmul The Green Mile,am cautat in memorie si am gasit alte cateva filme vazute de mine si care sunt adaptari dupa carti de Stephen King.

The Shawshank Redemption.Prima data cand l-am vazut era transmis la televizor si m-a prins inca din primele faze.Nu am schimbat postul(un obicei prost fiindca de multe ori uit unde ma uitam inainte)de frica sa nu cumva sa pierd o faza.Dupa aceea l-am mai vazut de vreo 4-5 ori si mi-a placut la fel de mult,nu degeaba e pe primul loc in topul IMDB all-time.Dar si in topul personal ocupa aceeasi pozitie.

1408-Auzisem ca e un film bun,dar nu am stiut decat dupa a 2-a vizionare ca este o adaptare dupa Stephen King.De asemenea un film foarte bun care te tine in suspans inca de la inceput.

The Mist-Filmul asta l-am gasit in timp ce cautam filme horror si am zis sa-i dau o sansa.A fost un film foarte bun,cu un final total neasteptat,si pe parcursul caruia am descoperit ca poti sa uras…

Serial - Final

In timp ce iesea din camera John observa rana din abdomenul lui Randall. Insa observa si pusca din mainile sale, ceea ce ii potoli instinctul de a se avanta inspre el si sa il loveasca.

     Cei doi au iesit din casa si impins de la spate, John o lua inspre cadavrul din fata sa. Observa uniforma de serif iar cand privi spre ceea ce obisnuia sa fie capul serifului vazu doar o masa vascoasa, fara a putea observa vreo trasatura definitorie. Pur si simplu nu mai avea un chip. Cu 5 zile inainte acest lucru l-ar fi facut sa vomite, dar acum nu mai avu nici un fel de reactie.

- Vezi in portbagaj, trebuie sa fie vreo lopata p-acolo. Si sa nu te gandesti la fuga, am o tinta foarte buna chiar si in starea asta. Si ridica pusca putin, astfel incat John privea acum direct spre teava.

     Porni incet spre masina. Desi nu avea o idee clara, un plan, stia sigur ca intr-un fel sau altul nu se mai intorcea in casa. Zambea in timp ce deschidea portbagajul masinii. In momentul acela Randall nu il …