Treceți la conținutul principal

Harry Potter

Din păcate astăzi nu pot posta un articol întreg deoarece sunt extrem de obosit având în vedere faptul că de la 10 dimineața până la ora 8 am fost la un training pentru a obține un job(wish me luck)și a trebuit și să îmi fac un set complet de analize.Dar ca să nu o considerați o zi pierdută vă las în compania unui clip făcut de cineva în care a selectat porțiuni din Harry Potter și a făcut să pară că e un film cu adolescenți plin de petreceri și nu bătălii pe viață și pe moarte.Enjoy !Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…

Am incercat ceva nou !