Treceți la conținutul principal

Eu si filmul

Cadets,I'd now like to discuss something that'll be vital for you to know when you,like,out there,on the job,as a police officer.And,that's the correct way on how to eat a doughnut.
Police Academy-1984

Una din cele mai cunoscute serii de filme,plina de umor si personaje diverse,colorate,amuzante.Academia de Politie e genul de film pe care il poti vedea la nesfarsit fara sa te saturi de el.

Fiecare a avut un personaj preferat in acest film,fie ca era vorba de Tackleberry,maniacul obsedat de arme,rebelul Mahoney,uriasul Hightower,comandantul Lassard ce amintea de filmele lui Leslie Nielsen,sau omul celor 1000 de voci Larvell Jones.

Sinopsisul filmului e doar un pretext pentru a-i aduna pe toti la o lalta si sa arunce tot felul de glume nebune,dar al naibii de amuzante.Atunci cand primarul decide sa aprobe o lege care sa permita oricui sa se inscrie in Academie urmeaza un val de inscrieri,adunand cei mai ciudati oameni si formand o echipa perfecta.

Avand in vedere ca e extrem de cunoscut atat primul film cat si cele 6 continuari,chiar si serialul nu pot sa spun prea multe despre el.Dar va pot spune un lucru:daca nu l-ati vazut ati face bine sa o faceti !