Treceți la conținutul principal

Rutierii

Articolul de azi are legatura cu Politia si momentele cand sunt inutili cei in uniforma.Saptamana trecuta,chiar in prima zi de scoala am mers prin oras si la cateva intersectii erau plantati aparatori ai legii ca sa dirijeze traficul.

Nu e prima data cand observ fenomenul si de fiecare data cand i-am vazut mai mult incurcau traficul,iar partea ciudata e ca semafoarele erau in stare de functionare.In primul rand se formau cozi lungi la masini,iar eu ca pieton trebuia sa stau mai mult dupa acordul politistului decat dupa semafor.

Asta o dovedeau semafoarele cu timer,care imi aratau exact cat timp stau.Chiar si semafoarele astea se strica,au erori,sar cifre dar in ziua aia chiar mergeau,dar politistii au fost scosi pe strada ca sa para ca fac ceva si sa isi merite salariul.

O noua monstra de inteligenta marca Garcea,pardon Politia Romana.

Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Iron Man 3

Am vazut Iron Man 3 la cinema cand a aparut si de atunci deloc. Pfff....a fost destul de greu sa il revad. Cate se schimba totusi la o a doua vizionare. Sa incep cu lucrurile bune din film.

In primul rand e o noua colaborare intre Shane Black si Robert Downey jr, cei doi au mai lucrat si la Kiss Kiss Bang Bang, un film foarte bun cu Robert Downey jr si Michelle Monaghan in rolurile principale.

A fost de asemenea foarte interesant de vazut un film in care batalia dintre personajul pozitiv si cel negativ e una asimetrica, adica fiecare are un alt set de puteri, ceva extrem de necesar dupa doua filme cu Iron Man in care lupta practic contra unui alt tip in costum similar cu al lui.

Insa totusi filmul are extrem de multe ratari, una din ele find interpretarea Mandarinului. In afara faptului ca e probabil cel mai important personaj negativ din benzile desenate cu Iron Man, el ar fi trebuit fie folosit cum trebuie fie lasat in pace. In primul film Tony e rapit de organizatia Ten Rings, o o…

Eu si filmul

Sometimes you just have to say:What the fuck!

Risky Business-1983

Inainte sa-l faca pe Cuba Gooding jr sa strige Show me the money!,inaintesa rupa norii in Top Gun si mai ales inainte sa nu i se para nimic imposibil a fost doar un adolescent.Unul ce a dansat in chiloti in clipa in care parintii l-au lasat singur acasa pentru cateva zile.

Joel e genul de adolescent ce nu isi asuma nici un risc pentru a nu-si afecta viitorul.Totul se schimba atunci cand,ramas singur acasa,apeleaza la sfatul prietenilor la o prostituata.Initial la usa sa apare un travestit.Dar acesta ii da un numar de telefon si ii spune sa intrebe de Lana.

Ei bine Lana ii schimba intreaga viata trasformandu-l intr-un tanar intreprinzator(legal sau nu)De altfel anumite idei din film au fost folosite si refolosite in anii ce au urmat,plin de filme cu adolescenti,mai bune sau mai rele.

Risky Business ne ofera un Tom Cruise tanar si energic,sustinut de o frumoasa Rebeca de Mornay si un Joe Pantoliano foarte bun si convingat…