Treceți la conținutul principal

Eu si filmul-1992


Women! What can you say? Who made 'em? God must have been a fuckin' genius. The hair... They say the hair is everything, you know. Have you ever buried your nose in a mountain of curls... just wanted to go to sleep forever? Or lips... and when they touched, yours were like... that first swallow of wine... after you just crossed the desert. Tits. Hoo-ah! Big ones, little ones, nipples staring right out at ya, like secret searchlights. Mmm. Legs. I don't care if they're Greek columns... or secondhand Steinways. What's between 'em... passport to heaven. I need a drink. Yes, Mr Sims, there's only two syllables in this whole wide world worth hearing: pussy. Hah! Are you listenin' to me, son? I'm givin' ya pearls here.


Scent of a Woman-1992

Parfum de Femeie e o lectie de viata,un film la care te poti uita de nenumarate ori fara sa iti para rau de timpul petrecut in compania lui Al Pacino,unul din cei mai mari actori din istorie.

Filmul prezinta povestea unui student ce accepta sa aibe grija de un veteran de razboi orb,ce ii devine un adevarat mentor ce il invata sa aprecieze viata si ceea ce are.Al Pacino are unul din cele mai bune roluri ale carierei sale(poate deposit doar de prestatia din Nasul)dar si Chris O’Donnel(cunoscut,cel putin de mine,pentru rolul lui Robin)isi zugraveste cu maiestrie personajul.

Cu siguranta acest film trebuie vazut cel putin odata in viata de absolute oricine,fani Al Pacino sau nu,deoarece Parfum de Femeie e mai mult decat un film,e poezie,dovada ca filmele pot deveni arta,in concluzie daca l-ati vazut mai revedeti-l si daca nu 10 minute de stat pe coji de nuca si trei vizionari consecutive.Hoo-ah !

Postări populare de pe acest blog

Spiderman Homecoming sau despre Daddy Issues

Am fost si sunt fan Spiderman de cand eram mic, aveam jucarii, postere, haine cu el si ma uitam religios la desenele animate, am vazut toate filmele dinainte si am asteptat cu nerabdare acest film deoarece dupa scenele cu el din Civil War am fost convins ca cei de la Marvel stiu cum sa faca un film in care Spiderman sa fie cel din benzile desenate.

Filmul nu m-a dezamagit, e un film bun. E cel mai bun film Marvel ? Nu. E cel mai bun film cu Spiderman ? Poate. E cam la egalitate cu Spiderman 2. E insa o gura de aer proaspat deoarece nu e un film in care universul, galaxia sau planeta sunt in pericol iar personajul negativ nu vrea sa le distruga. E cel mai bun villain din MCU, la egalitate cu Loki si Wilson Fisk. Michael Keaton ca Adrian Toomes/Vulture e una din cele mai inspirate alegeri si poate si de aceea e unul din cele mai bune personaje negative din Universul Marvel.

Povestea filmului e simpla si la obiect, in fond personajul principal e un super-erou de 15 ani ce inca nu stie e…