Treceți la conținutul principal

Eu si filmul-2001

Good, 'cause now I have one of my own. Run and hide, asshole. Run and hide. If you should be picked up next week buying a hundred-thousand dollar sports car in Newport Beach, I am going to be supremely disappointed. Because I want my people to find you, and when they do, rest assured we are not going to hand you over to the police. So my advice to you again is this: run and hide. That is all that I ask. 

Ocean's Eleven-2001

Desi in anul 2001 au aparut si alte filme foarte bune gen Harry Potter,Lord of the Rings,am ales Ocean's Eleven pentru ca face parte dintr-un gen de filme pe care pur si simplu le ador.Nu sunt atat de multe sau bune dar sunt foarte interesante pentru ca te fac sa gandesti si pentru ca,sa fim seriosi,iti alimenteaza imaginatia vazand cat de usor pare sa jefuiesti 3 cazinouri in acelasi timp.

Filmul e un remake al filmului cu acelasi nume din 1960 cu Frank Sinatra,dar eu personal nu l-am vazut desi a fost la televizor odata sau de doua ori.Totusi filmul de fata reuseste sa adune o multime de actori cunoscuti si sa ii puna in acelasi film,ceva ce a reusit si mai recentul The Expendables si al sau sequel.

Nu pot sa spun multe despre poveste fara a strica cuiva placerea de al vedea insa va pot recomanda sa vedeti si cele doua continuari ale filmului,care desi nu sunt la acelasi nivel calitativ cu primul dar merita si ele vazute.

Daca tot am ajuns la recomandari va pot spune ca urmatoarele filme fac si ele parte din acelasi gen si sunt de asemenea foarte bune: Foolproof,After the Sunset,Out of Sight,The Ladykillers,Entrapment.

Filme din acelasi an foarte bune:Harry Potter and the Sorcerer's Stone,Lord of The Rings Fellowship of The Ring,Donnie Darko,A Knight's Tale,Planet of the Apes.

Postări populare de pe acest blog

Spiderman Homecoming sau despre Daddy Issues

Am fost si sunt fan Spiderman de cand eram mic, aveam jucarii, postere, haine cu el si ma uitam religios la desenele animate, am vazut toate filmele dinainte si am asteptat cu nerabdare acest film deoarece dupa scenele cu el din Civil War am fost convins ca cei de la Marvel stiu cum sa faca un film in care Spiderman sa fie cel din benzile desenate.

Filmul nu m-a dezamagit, e un film bun. E cel mai bun film Marvel ? Nu. E cel mai bun film cu Spiderman ? Poate. E cam la egalitate cu Spiderman 2. E insa o gura de aer proaspat deoarece nu e un film in care universul, galaxia sau planeta sunt in pericol iar personajul negativ nu vrea sa le distruga. E cel mai bun villain din MCU, la egalitate cu Loki si Wilson Fisk. Michael Keaton ca Adrian Toomes/Vulture e una din cele mai inspirate alegeri si poate si de aceea e unul din cele mai bune personaje negative din Universul Marvel.

Povestea filmului e simpla si la obiect, in fond personajul principal e un super-erou de 15 ani ce inca nu stie e…