Treceți la conținutul principal

Eu si filmul-2004

The war is lost... But if you think that I'll leave Berlin for that, you are sadly mistaken. I'd prefer to put a bullet in my head.

 Der Undergang/Downfall-2004

Germana pentru mine e la fel ca suedeza,necunoscuta,si cel mai probabil asa va si ramane.Totusi,asta nu m-a impiedicat sa vad Der Undergang,film pe care l-am descoperit cu ajutorul clipurilor de genul Hitler reactioneaza la...orice iti trece prin cap.

De asemenea filmul mi s-a parut interesant pentru ca sunt pasionat de al Doilea Razboi Mondial,asa ca un film in care se prezinta ultimele zile ale lui Hitler a intrat imediat in lista de must-see si cu siguranta nu a dezamagit pentru ca prezinta razboiul din perspectiva germana,lucru destul de rar si mai ales din perspectiva conducatorului nazist.

Un lucru interesant,pe care l-am aflat mai tarziu,este ca joaca si o actrita de pe la noi,pe numele ei Alexandra Maria Lara.A jucat atat de bine incat as fi putut jura ca e nemtoaica,ceea ce nu e un compliment pe deplin avand in vedere ca putea sa zica orice si eu pricepeam doar ce imi arata subtitrarea.

In concluzie,vedeti filmul si nu o sa va para rau.

Postări populare de pe acest blog

Spiderman Homecoming sau despre Daddy Issues

Am fost si sunt fan Spiderman de cand eram mic, aveam jucarii, postere, haine cu el si ma uitam religios la desenele animate, am vazut toate filmele dinainte si am asteptat cu nerabdare acest film deoarece dupa scenele cu el din Civil War am fost convins ca cei de la Marvel stiu cum sa faca un film in care Spiderman sa fie cel din benzile desenate.

Filmul nu m-a dezamagit, e un film bun. E cel mai bun film Marvel ? Nu. E cel mai bun film cu Spiderman ? Poate. E cam la egalitate cu Spiderman 2. E insa o gura de aer proaspat deoarece nu e un film in care universul, galaxia sau planeta sunt in pericol iar personajul negativ nu vrea sa le distruga. E cel mai bun villain din MCU, la egalitate cu Loki si Wilson Fisk. Michael Keaton ca Adrian Toomes/Vulture e una din cele mai inspirate alegeri si poate si de aceea e unul din cele mai bune personaje negative din Universul Marvel.

Povestea filmului e simpla si la obiect, in fond personajul principal e un super-erou de 15 ani ce inca nu stie e…