Treceți la conținutul principal

Eu si filmul-2004

The war is lost... But if you think that I'll leave Berlin for that, you are sadly mistaken. I'd prefer to put a bullet in my head.

 Der Undergang/Downfall-2004

Germana pentru mine e la fel ca suedeza,necunoscuta,si cel mai probabil asa va si ramane.Totusi,asta nu m-a impiedicat sa vad Der Undergang,film pe care l-am descoperit cu ajutorul clipurilor de genul Hitler reactioneaza la...orice iti trece prin cap.

De asemenea filmul mi s-a parut interesant pentru ca sunt pasionat de al Doilea Razboi Mondial,asa ca un film in care se prezinta ultimele zile ale lui Hitler a intrat imediat in lista de must-see si cu siguranta nu a dezamagit pentru ca prezinta razboiul din perspectiva germana,lucru destul de rar si mai ales din perspectiva conducatorului nazist.

Un lucru interesant,pe care l-am aflat mai tarziu,este ca joaca si o actrita de pe la noi,pe numele ei Alexandra Maria Lara.A jucat atat de bine incat as fi putut jura ca e nemtoaica,ceea ce nu e un compliment pe deplin avand in vedere ca putea sa zica orice si eu pricepeam doar ce imi arata subtitrarea.

In concluzie,vedeti filmul si nu o sa va para rau.