Treceți la conținutul principal

Eu si filmul-2004

The war is lost... But if you think that I'll leave Berlin for that, you are sadly mistaken. I'd prefer to put a bullet in my head.

 Der Undergang/Downfall-2004

Germana pentru mine e la fel ca suedeza,necunoscuta,si cel mai probabil asa va si ramane.Totusi,asta nu m-a impiedicat sa vad Der Undergang,film pe care l-am descoperit cu ajutorul clipurilor de genul Hitler reactioneaza la...orice iti trece prin cap.

De asemenea filmul mi s-a parut interesant pentru ca sunt pasionat de al Doilea Razboi Mondial,asa ca un film in care se prezinta ultimele zile ale lui Hitler a intrat imediat in lista de must-see si cu siguranta nu a dezamagit pentru ca prezinta razboiul din perspectiva germana,lucru destul de rar si mai ales din perspectiva conducatorului nazist.

Un lucru interesant,pe care l-am aflat mai tarziu,este ca joaca si o actrita de pe la noi,pe numele ei Alexandra Maria Lara.A jucat atat de bine incat as fi putut jura ca e nemtoaica,ceea ce nu e un compliment pe deplin avand in vedere ca putea sa zica orice si eu pricepeam doar ce imi arata subtitrarea.

In concluzie,vedeti filmul si nu o sa va para rau.

Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…

Am incercat ceva nou !