Treceți la conținutul principal

Doar un basm

Pasarelele canta frumos,izvoarele curg fara incetare,frunzele abia au inverzit iar fluturii coloreaza natura.Iepurasii zburda pe campii,se intalnesc cu Bambi,cu cei 7 pitici si cu 
Regina cea Rea,dar nu si cu Frumoasa Adormita pentru ca e plecata in luna de miere,face scufundari in Maldive.

In padurea de clestar se aud fierarii lucrand de zor la sabiile comandate de Ministerul Apararii Regale,acestea numindu-se MIG 21 Sword.

La palat chiar in clipa de fata are loc balul bobocilor,interrupt doar de iesirile in decor ale celei fericite cu prea multe bauturi spirtoase,Barbie.

Invataturile stravechi anunta un mare eveniment,in data de 21 decembrie 212 si anume marea adunare a mesterilor populari adunati din tinutul secuiesc,o imparatie magica,locuita de pitici,aflati in plin avant economic si demografic.

Dintr-o data se abatu nevasta…pardon nefasta moarte.Pasarile isi intrerupsera trilurile vesele si cad de parca ar fi de plumb,izvoarele curgeau invers ca Iordanul de 

Pasti,frunzele se decolorau ca blugii copiilor,fluturasii devenind de hartie si promovand un candidat la presedintie pe nume Randall Flagg.Iepurasii se ascunsera sub Bambi,ce fu calcata de un tir,cei 7 pitici se ascunsera sub fusta Albei-ca-Zapada si regina cea rea iesi la pensie.Noroc ca in Maldive nu ploua.

Padurea de clestar deveni de fier,tiganii au furat-o,iar fierarii avura de lucru de parca ajunsesera la cazanele din Iad.


Balul se incheia,Barbie impietri(sau implastica)iar RF isi facu aparitia,malefic cu un ras abia pus la dentist.Din pacate basmul se incheie inainte de vreme,caci e gata pagina.PS. Am scris asta la scoala,cand eram nervos/plictisit.