Treceți la conținutul principal

Eu si filmul-2007

Nah... I mean, I'm already pregnant, so what other kind of shenanigans could I get into?

 JUNO.Un buget de 6.5 milioane de dolari si incasari de 231 de milioane.Un succes clar din punct de vedere financiar,dar mai ales un film cu o poveste foarte buna,neasteptat de buna chiar.

Atunci cand auzi povestea-o adolescenta ce ramane insarcinata-nu prea iti imaginezi un film bun,care sa te faca sa iti pese de personaje ci mai degraba o comedie light care sa te amuze o ora jumatate.

In schimb Juno e un film cu adolescenti dar o poveste matura si are ingredientele pentru o comedie dar reuseste sa aiba accente de drama si cu siguranta finalul e unul foarte bun,unul la care sincer nu ma asteptam avand in vedere ca majoritatea filmelor aleg sa incheie totul ca un basm.

Si ca sa spun ceva despre plot: o adolescenta (Ellen Page) ramane insarcinata cu un coleg de scoala (Michael Cera) si decide sa pastreze copilul dar sa il dea spre adoptie.Simplu si eficient,dovada ca filmele mici uneori pot dovedi ca se poate si fara tone de CGI sau explozii,doar cu o poveste buna,in care sa te atasezi de personaje.Totusi in afara de Ellen am remarcat-o in film si pe Jennifer Garner,care are un rol foarte bine jucat.

Alte filme bune din 2007: The Bucket List,The Mist,The Number 23