Treceți la conținutul principal

Scufita pe rosu

Intunericul noptii cuprinse intregul catun,il puteai taia cu cutitul....Scuzati-ma doua minute.

*Ba,unde-mi sunt cutitele, ca nu vad sa povestesc*

Ok,sa incepem din nou:

Intr-un catun uitat de lume dar nu de fisc traia o fetita cu familia ei, ceea ce nu stia familia ei insa era faptul ca ea facea parte dintr-o organizatie secreta numita Liga Scufitelor.

Dintr-o data se auzi o bataie in usa asa ca fetita se duse si raspunse la usa:
-Aveti un minut…

Dar fetita inchise usa inainte ca strainii sa poata termina intrebarea. Facu cativa pasi si se auzi un nou set de batai in usa.
-Nu am nici un minut !

Dar in usa nu mai erau persoanele dinainte, era un om inalt, misterios ce ii spuse doar:
-Avem nevoie de tine, e o urgenta, Agent Rosu.
Ea ii raspunse:
-Vin in cinci minute.

Jumatate de ora mai tarziu fata ajunse la sediul central, unde barbatul de mai devreme o astepta alaturi de alti agenti imbracati la costum ce nu parea a fi capabili de a zambi. Unul dintre ei ii oferi un loc apoi i se adresa:
-Agent Rosu, esti cea mai buna Scufita a noastra asa ca tu ai fost alegerea logica pentru aceasta misiune. Avem nevoie de tine sa livrezi un pachet la B.U.N.I.C.A.
-Cat de periculos e sa mergi la o batranica de aveti nevoie de mine ?
Agentul zambi.
-Nu o batrana,e B.U.N.I.C.A. Adica Biroul Ultra Neimportant In Cladirea Alaturata.
Fetita se incrunta:
-Deci vreti sa trec strada si sa duc un pachet ?
-Nu, agentia e la capatul celalalt al padurii. E doar o alegere proasta a numelui.

Doua ore mai tarziu, Scufita Rosie era echipata, gata de plecare iar omul misterios ce venise acasa dupa ea ii aduse pachetul ce urma sa fie livrat de ea. Era un cosulet de rachita, acoperit de un servetel la fel de rosu precum uniforma fetei. Agentul i-l inmana apoi ii spuse:
-Un ultim sfat, fereste-te de baietii lui El Lopo, omul ala nu a ajuns sa conduca cel mai mare cartel la sud-vest-nord de granita prin facut de prajiturele. Si inca un lucru, misiunea e mai importanta, in cazul in care exista riscul de a fi capturata apasa butonul rosu pentru a distruge pachetul. Drum bun, Scufita Rosie !

Va urma....maine.