Treceți la conținutul principal

Scufita Rosie si merele de aur 2

Cuvant inainte...de restul: stiu ca e cam intarziat, dar acum am un program deci probabil nu voi mai intarzia..asa de mult.

CONTINUARE

Scufita Rosie mergea ea cat mergea dar simtea ca era urmarita. Cativa pasi mai incolo se opri, puse cosuletul jos si ii snopi in bataie pe cei ce o urmareau pana cand unul dintre ei reusi sa spuna printre dinti,pumni si picioare:
- Nu da, ai gresit persoanele. Noi suntem de la Tradati in Dragoste, o urmarim pe tipa de langa tine.

Incurcata Scufita isi ceru scuze si o luase la sanatoasa. Cinci minute mai tarziu se intoarse dupa cosulet iar baietii inca tremurau la vederea ei.

Merse ea ce merse dar dintr-o data fu lovita in moalele capului ce se intarira pe loc. In clipa in care isi reveni in simturi observa ca fusese dusa la casa lui "El Lopo", cel mai mare traficant de droguri de la sud-vest-nord de granita. Acesta ranji si incepu:
- Faimoasa Scufita Rosie. Am auzit atatea lucruri despre tine, totusi ai fost mai usor de capturat decat oricine. Si mi-ai adus chiar in pragul casei pachetul, trebuie sa iti multumesc. Ai putea lucra foarte bine mine dar din pacate nu asa stau lucrurile.
- Te astepti sa iti raspund ? zise Scufita.
- Nu Scufito, ma astept sa mori. Dar esti tanara si aia ar putea dura destul de mult asa ca iti voi lua chiar eu zilele.

Insa chiar inainte sa apuce sa isi scoata pistolul din dotare de afara se auzira explozii si tipete de groaza. Stiind ca este singur acasa El Lopo incepu sa se teama.
- Cine e cu tine ? urla in urechea surda a scufitei

Insa ca un facut, la urletul lupului usa fu pur si simplu sbulberata si aparu un tip ce il facea pe Rambo sa arate ca Mister Olimpia. Impartind gloante ca Mos Craciun in stanga si in dreapta el curata camera de becuri, geamuri, bibelouri si absolut orice dar din nefericire pentru ca nu avea ochelarii la el il rata pe lup si acesta scapa. Dupa ce o salva pe fetita o conduse peste drum la B.U.N.I.C.A unde aceasta lasa pachetul.

La iesirea din sediu il cauta din priviri pe vanator dar nu il mai gasi, totusi stia ca avea sa il mai intalneasca in cazul in care ramanea iarasi ca proasta in mijlocul teroristilor.

Privind intreaga scena printr-un binoclu tinut invers lupul isi urla pentru sine: Pana data viitoare Scufita Rosie !