Treceți la conținutul principal

Recomandari de filme - The Hobbit Desolation of Smaug

I am fire... I am death.

 The Hobbit Desolation of Smaug - 2013Peter Jackson e un regizor foarte bun, capabil sa creeze lumi magice foarte credibile dar ce este de asemenea capabil sa ia o compunere de 3 pagini si sa faca 3 filme din ea. Nu ar trebui sa ma plang, in fond primim 3 filme in aceeasi lume magica din Stapanul Inelelor la pret de...ei bine 3. Primul film din aceasta noua trilogie a fost bun, nicidecum la fel de bun precum vreunul din precedentele filme dar bun, in schimb aceasta continuare e cu adevarat mai mare si mai tare si are un dragon mare care scuipa foc iar aia e intotdeauna un plus.

La minusuri ar fi doar cateva plangeri minore legate de faptul ca Legolas arata precum o papusa Ken datorita faptului ca acum se presupune ca e mai tanar decat in primele filme dar totusi efectele speciale il fac sa arate putin anormal si tot legat de el mai e faptul ca in timpul unei scene de bataie arata exact cu arata Neo in timpul bataii cu enspe mii de agenti Smith: prea computer-generated. O ultima plangere ar fi momentul cand a folosit bucati filmate cu camere go-pro care desi isi aveau rostul in secventa aia au fost foarte derutante.

Dupa cum am spus si la inceput, dragonul urias e un mare plus iar efectele speciale arata foarte bine, lumea imaginata de Tolkien e incredibila. O alta aditie excelenta a filmului e Evangeline Lilly in rolul lui Tauriel care pe langa faptul ca arata foarte bine e un personaj la fel de badass precum Legolas.

In concluzie, Hobbitul 2 e un film de cinci stele si abia astept urmatorul.

Postări populare de pe acest blog

Spiderman Homecoming sau despre Daddy Issues

Am fost si sunt fan Spiderman de cand eram mic, aveam jucarii, postere, haine cu el si ma uitam religios la desenele animate, am vazut toate filmele dinainte si am asteptat cu nerabdare acest film deoarece dupa scenele cu el din Civil War am fost convins ca cei de la Marvel stiu cum sa faca un film in care Spiderman sa fie cel din benzile desenate.

Filmul nu m-a dezamagit, e un film bun. E cel mai bun film Marvel ? Nu. E cel mai bun film cu Spiderman ? Poate. E cam la egalitate cu Spiderman 2. E insa o gura de aer proaspat deoarece nu e un film in care universul, galaxia sau planeta sunt in pericol iar personajul negativ nu vrea sa le distruga. E cel mai bun villain din MCU, la egalitate cu Loki si Wilson Fisk. Michael Keaton ca Adrian Toomes/Vulture e una din cele mai inspirate alegeri si poate si de aceea e unul din cele mai bune personaje negative din Universul Marvel.

Povestea filmului e simpla si la obiect, in fond personajul principal e un super-erou de 15 ani ce inca nu stie e…