Treceți la conținutul principal

Recomandari de filme - The Hobbit Desolation of Smaug

I am fire... I am death.

 The Hobbit Desolation of Smaug - 2013Peter Jackson e un regizor foarte bun, capabil sa creeze lumi magice foarte credibile dar ce este de asemenea capabil sa ia o compunere de 3 pagini si sa faca 3 filme din ea. Nu ar trebui sa ma plang, in fond primim 3 filme in aceeasi lume magica din Stapanul Inelelor la pret de...ei bine 3. Primul film din aceasta noua trilogie a fost bun, nicidecum la fel de bun precum vreunul din precedentele filme dar bun, in schimb aceasta continuare e cu adevarat mai mare si mai tare si are un dragon mare care scuipa foc iar aia e intotdeauna un plus.

La minusuri ar fi doar cateva plangeri minore legate de faptul ca Legolas arata precum o papusa Ken datorita faptului ca acum se presupune ca e mai tanar decat in primele filme dar totusi efectele speciale il fac sa arate putin anormal si tot legat de el mai e faptul ca in timpul unei scene de bataie arata exact cu arata Neo in timpul bataii cu enspe mii de agenti Smith: prea computer-generated. O ultima plangere ar fi momentul cand a folosit bucati filmate cu camere go-pro care desi isi aveau rostul in secventa aia au fost foarte derutante.

Dupa cum am spus si la inceput, dragonul urias e un mare plus iar efectele speciale arata foarte bine, lumea imaginata de Tolkien e incredibila. O alta aditie excelenta a filmului e Evangeline Lilly in rolul lui Tauriel care pe langa faptul ca arata foarte bine e un personaj la fel de badass precum Legolas.

In concluzie, Hobbitul 2 e un film de cinci stele si abia astept urmatorul.