Treceți la conținutul principal

Recomandari de filme - The Hobbit Desolation of Smaug

I am fire... I am death.

 The Hobbit Desolation of Smaug - 2013Peter Jackson e un regizor foarte bun, capabil sa creeze lumi magice foarte credibile dar ce este de asemenea capabil sa ia o compunere de 3 pagini si sa faca 3 filme din ea. Nu ar trebui sa ma plang, in fond primim 3 filme in aceeasi lume magica din Stapanul Inelelor la pret de...ei bine 3. Primul film din aceasta noua trilogie a fost bun, nicidecum la fel de bun precum vreunul din precedentele filme dar bun, in schimb aceasta continuare e cu adevarat mai mare si mai tare si are un dragon mare care scuipa foc iar aia e intotdeauna un plus.

La minusuri ar fi doar cateva plangeri minore legate de faptul ca Legolas arata precum o papusa Ken datorita faptului ca acum se presupune ca e mai tanar decat in primele filme dar totusi efectele speciale il fac sa arate putin anormal si tot legat de el mai e faptul ca in timpul unei scene de bataie arata exact cu arata Neo in timpul bataii cu enspe mii de agenti Smith: prea computer-generated. O ultima plangere ar fi momentul cand a folosit bucati filmate cu camere go-pro care desi isi aveau rostul in secventa aia au fost foarte derutante.

Dupa cum am spus si la inceput, dragonul urias e un mare plus iar efectele speciale arata foarte bine, lumea imaginata de Tolkien e incredibila. O alta aditie excelenta a filmului e Evangeline Lilly in rolul lui Tauriel care pe langa faptul ca arata foarte bine e un personaj la fel de badass precum Legolas.

In concluzie, Hobbitul 2 e un film de cinci stele si abia astept urmatorul.

Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Iron Man 3

Am vazut Iron Man 3 la cinema cand a aparut si de atunci deloc. Pfff....a fost destul de greu sa il revad. Cate se schimba totusi la o a doua vizionare. Sa incep cu lucrurile bune din film.

In primul rand e o noua colaborare intre Shane Black si Robert Downey jr, cei doi au mai lucrat si la Kiss Kiss Bang Bang, un film foarte bun cu Robert Downey jr si Michelle Monaghan in rolurile principale.

A fost de asemenea foarte interesant de vazut un film in care batalia dintre personajul pozitiv si cel negativ e una asimetrica, adica fiecare are un alt set de puteri, ceva extrem de necesar dupa doua filme cu Iron Man in care lupta practic contra unui alt tip in costum similar cu al lui.

Insa totusi filmul are extrem de multe ratari, una din ele find interpretarea Mandarinului. In afara faptului ca e probabil cel mai important personaj negativ din benzile desenate cu Iron Man, el ar fi trebuit fie folosit cum trebuie fie lasat in pace. In primul film Tony e rapit de organizatia Ten Rings, o o…

Eu si filmul

Sometimes you just have to say:What the fuck!

Risky Business-1983

Inainte sa-l faca pe Cuba Gooding jr sa strige Show me the money!,inaintesa rupa norii in Top Gun si mai ales inainte sa nu i se para nimic imposibil a fost doar un adolescent.Unul ce a dansat in chiloti in clipa in care parintii l-au lasat singur acasa pentru cateva zile.

Joel e genul de adolescent ce nu isi asuma nici un risc pentru a nu-si afecta viitorul.Totul se schimba atunci cand,ramas singur acasa,apeleaza la sfatul prietenilor la o prostituata.Initial la usa sa apare un travestit.Dar acesta ii da un numar de telefon si ii spune sa intrebe de Lana.

Ei bine Lana ii schimba intreaga viata trasformandu-l intr-un tanar intreprinzator(legal sau nu)De altfel anumite idei din film au fost folosite si refolosite in anii ce au urmat,plin de filme cu adolescenti,mai bune sau mai rele.

Risky Business ne ofera un Tom Cruise tanar si energic,sustinut de o frumoasa Rebeca de Mornay si un Joe Pantoliano foarte bun si convingat…