Treceți la conținutul principal

Recomandari de filme - The Hobbit Desolation of Smaug

I am fire... I am death.

 The Hobbit Desolation of Smaug - 2013Peter Jackson e un regizor foarte bun, capabil sa creeze lumi magice foarte credibile dar ce este de asemenea capabil sa ia o compunere de 3 pagini si sa faca 3 filme din ea. Nu ar trebui sa ma plang, in fond primim 3 filme in aceeasi lume magica din Stapanul Inelelor la pret de...ei bine 3. Primul film din aceasta noua trilogie a fost bun, nicidecum la fel de bun precum vreunul din precedentele filme dar bun, in schimb aceasta continuare e cu adevarat mai mare si mai tare si are un dragon mare care scuipa foc iar aia e intotdeauna un plus.

La minusuri ar fi doar cateva plangeri minore legate de faptul ca Legolas arata precum o papusa Ken datorita faptului ca acum se presupune ca e mai tanar decat in primele filme dar totusi efectele speciale il fac sa arate putin anormal si tot legat de el mai e faptul ca in timpul unei scene de bataie arata exact cu arata Neo in timpul bataii cu enspe mii de agenti Smith: prea computer-generated. O ultima plangere ar fi momentul cand a folosit bucati filmate cu camere go-pro care desi isi aveau rostul in secventa aia au fost foarte derutante.

Dupa cum am spus si la inceput, dragonul urias e un mare plus iar efectele speciale arata foarte bine, lumea imaginata de Tolkien e incredibila. O alta aditie excelenta a filmului e Evangeline Lilly in rolul lui Tauriel care pe langa faptul ca arata foarte bine e un personaj la fel de badass precum Legolas.

In concluzie, Hobbitul 2 e un film de cinci stele si abia astept urmatorul.

Postări populare de pe acest blog

Ant-Man

Dupa ce au inregistrat un succes urias facandu-te sa iti pese de un copac si un raton vorbitor cei de la Marvel au decis ca e timpul sa lanseze un alt film destul de riscant, desi personajul principal e in benzile desenate unul extrem de important, el fiind membru fondator al Avengerilor si creator al lui Ultron, si anume un film in care personajul principal poate vorbi cu furnicile si se poate face mic. Ah, si de o furnica. Da, o sa iti pese de o furnica. Go,go Anthony !

Filmul e povestea lui Scott Lang (Paul Rudd), un hot ce petrece mai mult timp la inchisoare decat cu copilul lui caruia i se ofera sansa de a se reabilita atunci cand Hank Pym (Michael Douglas) ii ofera acces la tehnologia ce il poate aduce la dimensiuni atomice. Daca substragi elementele de super-erou din film acesta ramane un film bun si aici ma refer la povestea eroului, pentru ca Scott Lang e un erou destul de placut si extrem de amuzant.

Ant-Man e un film extrem de amuzant pentru ca se potriveste povestii, in f…

Captain America:Civil War

Captain America Civil War e al treilea film cu Captain America, al treilea film cu echipa Razbunatorilor si al 13-lea (!!!) film lansat de Marvel si e un film extrem de bun. Cel mai bun ? Nu sunt sigur, dar e cu siguranta printre cele mai bune. E cu siguranta ce as fi vrut Batman v Superman sa fie.

Povestea filmului pare simpla in esenta, dupa o misiune ce nu decurge conforma planurilor Razbunatorii sunt incoltiti de guvernele lumii si pusi sa semneze un tratat ce garanteaza ca vor lucra sub supravegherea guvernelor insa nu toti sunt de acord cu controlul asa ca o lupta interna are loc.

Practic Razbunatorii se impart in doua tabere, de partea Capitanului America sunt Scarlet Witch, Hawkeye, Ant-Man, The Falcon si The Winter Soldier. De cealalta parte sunt Iron Man, War Machine, Vision, Black Panther, Black Widow si Spiderman. In ciuda faptului ca sunt atatea personaje conflictul filmului e extrem de bine centrat pe Steve Rogers si Bucky Barnes, uneori chiar si pe Tony Stark, pentru a…

Deadpool Review

De curand am realizat care e treaba cu "breaking the fourth wall". Eram familiar cu termenul si ce inseamna el in mod practic dar nu stiam de ce ii zice cum ii zice. Cum am inteles eu treaba cu spargerea peretelui: gandeste-te la orice film sau serial la care te uiti. Gandeste-te cati pereti ai incaperii vezi in imagine. Raspunsul e maxim 3. Niciodata nu o sa vezi 4. Pentru ca acolo unde ar trebui sa fie al patrulea perete e camera de filmat. Pentru actori, sau ma rog, pentru personajele interpretate de ei camera nu exista, acolo se afla un perete cu adevarat. Insa exista anumite personaje ce "vad" ca defapt nu e nici un perete si astfel se adreseaza direct camerei si indirect celui ce se uita la film/serial.

Deadpool e un astfel de personaj. Asa a fost dintotdeauna, de la prima aparitie in benzile desenate cand a fost creat ca o parodie a lui Deathstroke (Deadpool/Deathstroke, Wade Wilson/Slade Wilson) un anti-erou apartinand marii rivale, DC Comics. In timp ce D…