Treceți la conținutul principal

Basm 3 - Basmul se intoarce

Intr-o lume magica, plina de unicorni, curcubee si unde curgeau doar rauri de lapte si miere traia o fata pe nume Barbie dar intr-o buna zi ea se certa cu vrajitoarele rele asa ca acestea o aruncasera in cea mai oribila dintre lumi: Realitatea.

Odata trezita la realitate Barbie incepu sa umble de nebuna prin oras pana cand ajunse in centrul nou. In clipa in care a pus piciorul pe strada aceea toti barbatii intoarsera capul si apoi privirea spre ea. 

- Hei papusa dam o tura ?
- De...de unde sti cine sunt ?
 Atunci baiatul se intoarse spre prieteni si le zambi frumos, cu ambi dinti.

De indata ce se sui in masina lui 200 de paparazzi au sarit din gardurile vii si moarte si au inceput sa fotografieze urmatorea bomba ce urma sa lase prosti mii de prosti. A doua zi deja fusese angajata la o televiziune.

- Ai vreun fost iubit celebru ? o intreba noul ei sef
- Nu, am fost doar eu si Ken, suntem facuti unul pentru celalalt.
- Da,da. Imi pare rau, asta nu da bine. Iti aranjam noi cativa nu e o problema.
- Dar chiar am fost facuti special unul pentr....
- Tu nu pricepi ca nu asta se cauta ? Ok, in seara asta e prima ta zi deci tine minte regulile: pieptul in fata, gurita putin deschisa si dai din cap incet cand esti intrebata ceva. Mult succes !

Invidioase pe succesul noii venite celelalte colege de breasla au incercat sa o injughie prin spate cu o foarfeca dar pentru ca Barbie era facuta dintr-un plastic mai tare foarfeca ricosa si competitia disparu. Urmatoarele luni fura linistite, aproape ca nu ii mai era dor de lumea ei dar vrajitoarea rea ce o trimise in lumea aceasta afla de succesul ei asa ca invidioasa fiind veni sa o trimita inapoi si sa ii ia locul.

Odata ajunsa in realitate isi facu o tableta dintr-un mar din care nu mai ramasese decat o urma si incepu sa isi faca singura poze de trimis la ziare. A doua zi Barbie fu concediata si trimisa inapoi in lumea ei iar vrajitoarea ii lua locul.

Barbie si Ken s-au casatorit si au trait fericiti pana la adanci batraneti in schimb vrajitoarea fu injunghiata 2 luni mai tarziu cu o unghera de competitoarele geloase.

Sfarsit !