Treceți la conținutul principal

De belit ochii - About time

I'm going to go into the bedroom and put on my new pajamas, and in a minute you can come in and take them off.

 About time - 2013


Pe cartea de munca a lui Rachel McAdams sunt destul de sigur ca scrie "joc in filme romantice, de preferat cu calatori in timp".

E deja al treilea ei film in care iubitul are tangente cu calatoria in timp dupa Midnight in Paris si Time's Travelers Wife. Ca e o pasiune a ei, sau ca asa se nimereste nu mai conteaza, ce e important e ca filmul sa fie bun si cum eu nu am vazut nici unul dintre cele 2 mentionate anterior pot sa spun ca e pentru prima data cand o vad intr-o asemenea ipostaza. O prinde ? Sigur, filmul e o comedie romantica si combinata cu putina drama si e suficient de bun incat sa nu iti para rau ca l-ai vazut.

Sigur, exista momente cand actiunile personajului principal par tampite si iti vine sa il iei de gat si sa pastrezi puterile pentru tine dar totul e bine cand se termina cu bine si avand in vedere ca e o comedie romantica e clar ca asa se va incheia. Ce mi-a placut in mod special a fost faptul ca nu a avut cliseul acela folosit de n ori in care ea ii afla secretul/minciuna si se despart doar ca sa existe un conflict pentru jumatate de ora. Aici conflictul e mai degreaba interior si e pus bine in scena de Domhnall Gleeson, un actor ce a jucat in 3 filme pe care le-am vazut, ultimele 2 Harry Potter si Dredd dar pe care acum il remarc prima data.

In concluzie, filmul merita vazut fie ca sunteti fan ai calatoriilor in timp, a comediilor romantice sau vreti sa o vedeti pe Rachel McAdams in acelasi rol din nou.