Treceți la conținutul principal

Serial - Episodul 6 - Ultima cina

Serial - Episodul 6 - Ultima cina


- Am fost intodeauna asa...nebun. Sti cum in filme spun toti ca au avut copilarie frumoasa, cu gard alb ? E un cliseu ieftin. Nu am cunoscut-o pe mama, iar tata e motivul pentru care imi plac armele. Ma ameninta cu un pistol de jucarie, sti cat de traumatizant a fost ? Foarte, il voi tine minte toata viata...
Se ridica de la masa si ii umplu farfuria lui John, apoi isi continua povestea.

- Imi place sa cred ca el a fost prima victima, in clipa in care a descoperit cadavrul cainelui in curtea din spate a plecat si nu s-a mai intors.

John isi savura mancarea iar cuvintele lui Randall pareau sa treaca pe langa urechile lui, avea propriile ganduri. Inima ii batea cu putere si in clipa aceea realiza ca nu putea astepta pana maine. Totul trebuia sa se incheie azi.

- Mai vrei ?

John refuza oferta. "Doar unul dintre noi va pleca si acela nu vei fi tu nenorocitule". I se citeau in ochi determinarea si ura. Lumina din ochi i se stinse in clipa in care intinse mana spre buzunar si cauta bucata de sticla, asul sau din maneca.

Randall se intoarse cu fata la el, privi mana din buzunar si ii zambi:
- Chiar credeai ca nu voi vedea geamul spart ?

Postări populare de pe acest blog

Ant-Man

Dupa ce au inregistrat un succes urias facandu-te sa iti pese de un copac si un raton vorbitor cei de la Marvel au decis ca e timpul sa lanseze un alt film destul de riscant, desi personajul principal e in benzile desenate unul extrem de important, el fiind membru fondator al Avengerilor si creator al lui Ultron, si anume un film in care personajul principal poate vorbi cu furnicile si se poate face mic. Ah, si de o furnica. Da, o sa iti pese de o furnica. Go,go Anthony !

Filmul e povestea lui Scott Lang (Paul Rudd), un hot ce petrece mai mult timp la inchisoare decat cu copilul lui caruia i se ofera sansa de a se reabilita atunci cand Hank Pym (Michael Douglas) ii ofera acces la tehnologia ce il poate aduce la dimensiuni atomice. Daca substragi elementele de super-erou din film acesta ramane un film bun si aici ma refer la povestea eroului, pentru ca Scott Lang e un erou destul de placut si extrem de amuzant.

Ant-Man e un film extrem de amuzant pentru ca se potriveste povestii, in f…

Captain America:Civil War

Captain America Civil War e al treilea film cu Captain America, al treilea film cu echipa Razbunatorilor si al 13-lea (!!!) film lansat de Marvel si e un film extrem de bun. Cel mai bun ? Nu sunt sigur, dar e cu siguranta printre cele mai bune. E cu siguranta ce as fi vrut Batman v Superman sa fie.

Povestea filmului pare simpla in esenta, dupa o misiune ce nu decurge conforma planurilor Razbunatorii sunt incoltiti de guvernele lumii si pusi sa semneze un tratat ce garanteaza ca vor lucra sub supravegherea guvernelor insa nu toti sunt de acord cu controlul asa ca o lupta interna are loc.

Practic Razbunatorii se impart in doua tabere, de partea Capitanului America sunt Scarlet Witch, Hawkeye, Ant-Man, The Falcon si The Winter Soldier. De cealalta parte sunt Iron Man, War Machine, Vision, Black Panther, Black Widow si Spiderman. In ciuda faptului ca sunt atatea personaje conflictul filmului e extrem de bine centrat pe Steve Rogers si Bucky Barnes, uneori chiar si pe Tony Stark, pentru a…

Deadpool Review

De curand am realizat care e treaba cu "breaking the fourth wall". Eram familiar cu termenul si ce inseamna el in mod practic dar nu stiam de ce ii zice cum ii zice. Cum am inteles eu treaba cu spargerea peretelui: gandeste-te la orice film sau serial la care te uiti. Gandeste-te cati pereti ai incaperii vezi in imagine. Raspunsul e maxim 3. Niciodata nu o sa vezi 4. Pentru ca acolo unde ar trebui sa fie al patrulea perete e camera de filmat. Pentru actori, sau ma rog, pentru personajele interpretate de ei camera nu exista, acolo se afla un perete cu adevarat. Insa exista anumite personaje ce "vad" ca defapt nu e nici un perete si astfel se adreseaza direct camerei si indirect celui ce se uita la film/serial.

Deadpool e un astfel de personaj. Asa a fost dintotdeauna, de la prima aparitie in benzile desenate cand a fost creat ca o parodie a lui Deathstroke (Deadpool/Deathstroke, Wade Wilson/Slade Wilson) un anti-erou apartinand marii rivale, DC Comics. In timp ce D…