Treceți la conținutul principal

Serial - Episodul 6 - Ultima cina

Serial - Episodul 6 - Ultima cina


- Am fost intodeauna asa...nebun. Sti cum in filme spun toti ca au avut copilarie frumoasa, cu gard alb ? E un cliseu ieftin. Nu am cunoscut-o pe mama, iar tata e motivul pentru care imi plac armele. Ma ameninta cu un pistol de jucarie, sti cat de traumatizant a fost ? Foarte, il voi tine minte toata viata...
Se ridica de la masa si ii umplu farfuria lui John, apoi isi continua povestea.

- Imi place sa cred ca el a fost prima victima, in clipa in care a descoperit cadavrul cainelui in curtea din spate a plecat si nu s-a mai intors.

John isi savura mancarea iar cuvintele lui Randall pareau sa treaca pe langa urechile lui, avea propriile ganduri. Inima ii batea cu putere si in clipa aceea realiza ca nu putea astepta pana maine. Totul trebuia sa se incheie azi.

- Mai vrei ?

John refuza oferta. "Doar unul dintre noi va pleca si acela nu vei fi tu nenorocitule". I se citeau in ochi determinarea si ura. Lumina din ochi i se stinse in clipa in care intinse mana spre buzunar si cauta bucata de sticla, asul sau din maneca.

Randall se intoarse cu fata la el, privi mana din buzunar si ii zambi:
- Chiar credeai ca nu voi vedea geamul spart ?

Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Iron Man 3

Am vazut Iron Man 3 la cinema cand a aparut si de atunci deloc. Pfff....a fost destul de greu sa il revad. Cate se schimba totusi la o a doua vizionare. Sa incep cu lucrurile bune din film.

In primul rand e o noua colaborare intre Shane Black si Robert Downey jr, cei doi au mai lucrat si la Kiss Kiss Bang Bang, un film foarte bun cu Robert Downey jr si Michelle Monaghan in rolurile principale.

A fost de asemenea foarte interesant de vazut un film in care batalia dintre personajul pozitiv si cel negativ e una asimetrica, adica fiecare are un alt set de puteri, ceva extrem de necesar dupa doua filme cu Iron Man in care lupta practic contra unui alt tip in costum similar cu al lui.

Insa totusi filmul are extrem de multe ratari, una din ele find interpretarea Mandarinului. In afara faptului ca e probabil cel mai important personaj negativ din benzile desenate cu Iron Man, el ar fi trebuit fie folosit cum trebuie fie lasat in pace. In primul film Tony e rapit de organizatia Ten Rings, o o…

Eu si filmul

Sometimes you just have to say:What the fuck!

Risky Business-1983

Inainte sa-l faca pe Cuba Gooding jr sa strige Show me the money!,inaintesa rupa norii in Top Gun si mai ales inainte sa nu i se para nimic imposibil a fost doar un adolescent.Unul ce a dansat in chiloti in clipa in care parintii l-au lasat singur acasa pentru cateva zile.

Joel e genul de adolescent ce nu isi asuma nici un risc pentru a nu-si afecta viitorul.Totul se schimba atunci cand,ramas singur acasa,apeleaza la sfatul prietenilor la o prostituata.Initial la usa sa apare un travestit.Dar acesta ii da un numar de telefon si ii spune sa intrebe de Lana.

Ei bine Lana ii schimba intreaga viata trasformandu-l intr-un tanar intreprinzator(legal sau nu)De altfel anumite idei din film au fost folosite si refolosite in anii ce au urmat,plin de filme cu adolescenti,mai bune sau mai rele.

Risky Business ne ofera un Tom Cruise tanar si energic,sustinut de o frumoasa Rebeca de Mornay si un Joe Pantoliano foarte bun si convingat…