Treceți la conținutul principal

Serial - Episodul 7 - Clubul de bataie

- Serios acum. Chiar credeai ca nu voi vedea ca mi-ai spart un geam ? Cat de prost crezi ca sunt ?

John nu isi putea ridica privirea. Totul se dusese de rapa, nu avea nici un avantaj. Totusi, nu putea sa stea degeaba, viata lui era la mijloc. Tremura dar incerca sa ascunda asta.

- Am vrut la inceput sa te las sa vad ce vei face. Ar fi fost chiar interesant, implica riscuri desigur dar...ar fi fost interesant nu crezi ?

In clipa aceea John ii arunca farfuria in fata si sari pe uriasul din fata lui. Ploaia de pumni si picioare nu incetinea nicidecum, era singura lui sansa. Doar unul putea pleca din cabana si John era determinat sa fie el acela sau macar sa nu fie o victima usoara.

Totusi, in clipa in care Randall isi recapata simtul directiei reusi sa puna capat din cateva lovituri ofensivei buimace a lui John si ii aplica lovituri puternice, o adevarata invatatura de minte.

- Tot...ce...am vrut a fost sa fim prieteni. Dar tu nu, tu cauti metode sa ma omori. Nu e frumos, nu asta isi fac prietenii.

Umplut de sange si vanatai John fu tarat in camera si incuiat inauntru.

In departare se auzi o masina apoi faruri puternice luminau camera in care se afla. Cineva tocmai sosise la cabana...

Postări populare de pe acest blog

Spiderman Homecoming sau despre Daddy Issues

Am fost si sunt fan Spiderman de cand eram mic, aveam jucarii, postere, haine cu el si ma uitam religios la desenele animate, am vazut toate filmele dinainte si am asteptat cu nerabdare acest film deoarece dupa scenele cu el din Civil War am fost convins ca cei de la Marvel stiu cum sa faca un film in care Spiderman sa fie cel din benzile desenate.

Filmul nu m-a dezamagit, e un film bun. E cel mai bun film Marvel ? Nu. E cel mai bun film cu Spiderman ? Poate. E cam la egalitate cu Spiderman 2. E insa o gura de aer proaspat deoarece nu e un film in care universul, galaxia sau planeta sunt in pericol iar personajul negativ nu vrea sa le distruga. E cel mai bun villain din MCU, la egalitate cu Loki si Wilson Fisk. Michael Keaton ca Adrian Toomes/Vulture e una din cele mai inspirate alegeri si poate si de aceea e unul din cele mai bune personaje negative din Universul Marvel.

Povestea filmului e simpla si la obiect, in fond personajul principal e un super-erou de 15 ani ce inca nu stie e…