Treceți la conținutul principal

Serial - Episodul 7 - Clubul de bataie

- Serios acum. Chiar credeai ca nu voi vedea ca mi-ai spart un geam ? Cat de prost crezi ca sunt ?

John nu isi putea ridica privirea. Totul se dusese de rapa, nu avea nici un avantaj. Totusi, nu putea sa stea degeaba, viata lui era la mijloc. Tremura dar incerca sa ascunda asta.

- Am vrut la inceput sa te las sa vad ce vei face. Ar fi fost chiar interesant, implica riscuri desigur dar...ar fi fost interesant nu crezi ?

In clipa aceea John ii arunca farfuria in fata si sari pe uriasul din fata lui. Ploaia de pumni si picioare nu incetinea nicidecum, era singura lui sansa. Doar unul putea pleca din cabana si John era determinat sa fie el acela sau macar sa nu fie o victima usoara.

Totusi, in clipa in care Randall isi recapata simtul directiei reusi sa puna capat din cateva lovituri ofensivei buimace a lui John si ii aplica lovituri puternice, o adevarata invatatura de minte.

- Tot...ce...am vrut a fost sa fim prieteni. Dar tu nu, tu cauti metode sa ma omori. Nu e frumos, nu asta isi fac prietenii.

Umplut de sange si vanatai John fu tarat in camera si incuiat inauntru.

In departare se auzi o masina apoi faruri puternice luminau camera in care se afla. Cineva tocmai sosise la cabana...

Postări populare de pe acest blog

Filme dupa carti de Stephen King

Pentru ca ieri,din cauza unui eveniment nefericit mi-am adus aminte de un filmul The Green Mile,am cautat in memorie si am gasit alte cateva filme vazute de mine si care sunt adaptari dupa carti de Stephen King.

The Shawshank Redemption.Prima data cand l-am vazut era transmis la televizor si m-a prins inca din primele faze.Nu am schimbat postul(un obicei prost fiindca de multe ori uit unde ma uitam inainte)de frica sa nu cumva sa pierd o faza.Dupa aceea l-am mai vazut de vreo 4-5 ori si mi-a placut la fel de mult,nu degeaba e pe primul loc in topul IMDB all-time.Dar si in topul personal ocupa aceeasi pozitie.

1408-Auzisem ca e un film bun,dar nu am stiut decat dupa a 2-a vizionare ca este o adaptare dupa Stephen King.De asemenea un film foarte bun care te tine in suspans inca de la inceput.

The Mist-Filmul asta l-am gasit in timp ce cautam filme horror si am zis sa-i dau o sansa.A fost un film foarte bun,cu un final total neasteptat,si pe parcursul caruia am descoperit ca poti sa uras…

Serial - Final

In timp ce iesea din camera John observa rana din abdomenul lui Randall. Insa observa si pusca din mainile sale, ceea ce ii potoli instinctul de a se avanta inspre el si sa il loveasca.

     Cei doi au iesit din casa si impins de la spate, John o lua inspre cadavrul din fata sa. Observa uniforma de serif iar cand privi spre ceea ce obisnuia sa fie capul serifului vazu doar o masa vascoasa, fara a putea observa vreo trasatura definitorie. Pur si simplu nu mai avea un chip. Cu 5 zile inainte acest lucru l-ar fi facut sa vomite, dar acum nu mai avu nici un fel de reactie.

- Vezi in portbagaj, trebuie sa fie vreo lopata p-acolo. Si sa nu te gandesti la fuga, am o tinta foarte buna chiar si in starea asta. Si ridica pusca putin, astfel incat John privea acum direct spre teava.

     Porni incet spre masina. Desi nu avea o idee clara, un plan, stia sigur ca intr-un fel sau altul nu se mai intorcea in casa. Zambea in timp ce deschidea portbagajul masinii. In momentul acela Randall nu il …