Treceți la conținutul principal

Serial - Episodul 7 - Clubul de bataie

- Serios acum. Chiar credeai ca nu voi vedea ca mi-ai spart un geam ? Cat de prost crezi ca sunt ?

John nu isi putea ridica privirea. Totul se dusese de rapa, nu avea nici un avantaj. Totusi, nu putea sa stea degeaba, viata lui era la mijloc. Tremura dar incerca sa ascunda asta.

- Am vrut la inceput sa te las sa vad ce vei face. Ar fi fost chiar interesant, implica riscuri desigur dar...ar fi fost interesant nu crezi ?

In clipa aceea John ii arunca farfuria in fata si sari pe uriasul din fata lui. Ploaia de pumni si picioare nu incetinea nicidecum, era singura lui sansa. Doar unul putea pleca din cabana si John era determinat sa fie el acela sau macar sa nu fie o victima usoara.

Totusi, in clipa in care Randall isi recapata simtul directiei reusi sa puna capat din cateva lovituri ofensivei buimace a lui John si ii aplica lovituri puternice, o adevarata invatatura de minte.

- Tot...ce...am vrut a fost sa fim prieteni. Dar tu nu, tu cauti metode sa ma omori. Nu e frumos, nu asta isi fac prietenii.

Umplut de sange si vanatai John fu tarat in camera si incuiat inauntru.

In departare se auzi o masina apoi faruri puternice luminau camera in care se afla. Cineva tocmai sosise la cabana...

Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…

Am incercat ceva nou !