Treceți la conținutul principal

Serial - Episodul 8 - Cine a tras ?

   John se ridica de indata si incerca usa. Fara folos insa. Disperarea i se putea vedea in ochi si pe fata. Se indrepta spre geam si incerca sa vada cine a venit dar masina era parcata de cealalta parte a cabanei. Ii reveni din nou in minte ideea fugii prin padure, poate ar fi avut mai multe sanse decat intr-o lupta directa cu Randall si cel mai probabil cu cel ce il angajase.

   Desi simtea cum i se strange latul in jurul gatului ceva il tinea acolo. Curiozitatea poate. Aceeasi curiozitate ii fu alimentata in clipa in care de afara incepura sa se auda voci. Incerca sa asculte prin geam insa nu reausea sa desluseasca nimic. Isi scoase un pantof din picior si privea spre geam tragand aer in piept.
- Asta e Johnny baiete. Fie ce-o fi.

   In clipa in care se pregatea sa sparga restul de geam se auzi o bubuitura. Initial socat de ceea ce auzise John inlemni. Apoi realiza ca imposibilul tocmai se intamplase: zgomotul era cel al unei arme ! Apoi imposibilul se repeta: alte 2 focuri de arme.

   John inlemni, neputand sa realizeze ce se intamplase. O neintelegere la bani ? O cearta legata de el ? Iar linistea ce urma impuscaturilor nu il ajuta nici ea. Totusi, pe masura ce asculta incepea sa fie adus inapoi la realitate.

   Usa ii fu descuiata si un Randall insangerat dar cu un pistol in mana intra.
- Vino ! Ai un cadavru de ingropat.

Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…

Am incercat ceva nou !