Treceți la conținutul principal

Serial - Episodul 8 - Cine a tras ?

   John se ridica de indata si incerca usa. Fara folos insa. Disperarea i se putea vedea in ochi si pe fata. Se indrepta spre geam si incerca sa vada cine a venit dar masina era parcata de cealalta parte a cabanei. Ii reveni din nou in minte ideea fugii prin padure, poate ar fi avut mai multe sanse decat intr-o lupta directa cu Randall si cel mai probabil cu cel ce il angajase.

   Desi simtea cum i se strange latul in jurul gatului ceva il tinea acolo. Curiozitatea poate. Aceeasi curiozitate ii fu alimentata in clipa in care de afara incepura sa se auda voci. Incerca sa asculte prin geam insa nu reausea sa desluseasca nimic. Isi scoase un pantof din picior si privea spre geam tragand aer in piept.
- Asta e Johnny baiete. Fie ce-o fi.

   In clipa in care se pregatea sa sparga restul de geam se auzi o bubuitura. Initial socat de ceea ce auzise John inlemni. Apoi realiza ca imposibilul tocmai se intamplase: zgomotul era cel al unei arme ! Apoi imposibilul se repeta: alte 2 focuri de arme.

   John inlemni, neputand sa realizeze ce se intamplase. O neintelegere la bani ? O cearta legata de el ? Iar linistea ce urma impuscaturilor nu il ajuta nici ea. Totusi, pe masura ce asculta incepea sa fie adus inapoi la realitate.

   Usa ii fu descuiata si un Randall insangerat dar cu un pistol in mana intra.
- Vino ! Ai un cadavru de ingropat.