Treceți la conținutul principal

Stirile de care nu iti pasa

Pentru ca tot a inceput un an nou sa vedem ce e nou si prin magnifica lume a stirilor.

1. "Membrii trupei Cargo, implicaţi într-un accident pe Valea Oltului."

Era o ploaie deasa si nu au mai vazut drumul.

2. "Hoţii au furat 5000 euro dintr-o locuinţă din Rădăuţi, iar la plecare au stins luminile lăsate aprinse de proprietar"

Hotii au fost baieti buni, au stins becul ca stiau ca proprietarii nu isi mai permit sa plateasca factura.

3. "Un angajat CFR Călători care a găsit un bebeluş abandonat în tren, la Craiova, va fi premiat"

Daca nu era gasit la timp, pana la destinatie ar fi ajuns adolescent.

4. "Băsescu: 2014 să fie anul în care să afirmăm deschis că Moldova este pământ românesc"

Cineva sa ii spuna ca Moldova e pamant romanesc, in schimb Republica Moldova e un stat la fel ca Romania.

5. "O pastilă care ar putea să prevină maladia Alzheimer ar putea fi lansată peste cinci ani"

Asta daca nu uita oamenii de stiinta sa o lanseze.

Postări populare de pe acest blog

Filme dupa carti de Stephen King

Pentru ca ieri,din cauza unui eveniment nefericit mi-am adus aminte de un filmul The Green Mile,am cautat in memorie si am gasit alte cateva filme vazute de mine si care sunt adaptari dupa carti de Stephen King.

The Shawshank Redemption.Prima data cand l-am vazut era transmis la televizor si m-a prins inca din primele faze.Nu am schimbat postul(un obicei prost fiindca de multe ori uit unde ma uitam inainte)de frica sa nu cumva sa pierd o faza.Dupa aceea l-am mai vazut de vreo 4-5 ori si mi-a placut la fel de mult,nu degeaba e pe primul loc in topul IMDB all-time.Dar si in topul personal ocupa aceeasi pozitie.

1408-Auzisem ca e un film bun,dar nu am stiut decat dupa a 2-a vizionare ca este o adaptare dupa Stephen King.De asemenea un film foarte bun care te tine in suspans inca de la inceput.

The Mist-Filmul asta l-am gasit in timp ce cautam filme horror si am zis sa-i dau o sansa.A fost un film foarte bun,cu un final total neasteptat,si pe parcursul caruia am descoperit ca poti sa uras…

Serial - Final

In timp ce iesea din camera John observa rana din abdomenul lui Randall. Insa observa si pusca din mainile sale, ceea ce ii potoli instinctul de a se avanta inspre el si sa il loveasca.

     Cei doi au iesit din casa si impins de la spate, John o lua inspre cadavrul din fata sa. Observa uniforma de serif iar cand privi spre ceea ce obisnuia sa fie capul serifului vazu doar o masa vascoasa, fara a putea observa vreo trasatura definitorie. Pur si simplu nu mai avea un chip. Cu 5 zile inainte acest lucru l-ar fi facut sa vomite, dar acum nu mai avu nici un fel de reactie.

- Vezi in portbagaj, trebuie sa fie vreo lopata p-acolo. Si sa nu te gandesti la fuga, am o tinta foarte buna chiar si in starea asta. Si ridica pusca putin, astfel incat John privea acum direct spre teava.

     Porni incet spre masina. Desi nu avea o idee clara, un plan, stia sigur ca intr-un fel sau altul nu se mai intorcea in casa. Zambea in timp ce deschidea portbagajul masinii. In momentul acela Randall nu il …