Treceți la conținutul principal

Stirile de la ora 4:59

O alta saptamana plina de lucruri marete.

1."Ghiţă: SUA, cel mai important partener strategic al României. Declaraţia lui Frunda, neinspirată"

De la reclame la Vodafone la discutii politice, ciobanul Ghita avanseaza repede. Mai cunoastem ciobani din astia.

2."China va investi peste 100 de miliarde de dolari în construcţia de căi ferate în acest an"

Singura lor problema e ca acele cai ferate vor avea semnul: Made in China.

3."Germania salută curajul lui Hitzlsperger de a recunoaşte că este homosexual"

Da,dar cum au salutat, ca mai cunoastem pe altii care salutau.

4."Ikea ar putea deschide o fabrică în Parcul Industrial Tetarom 3 din Jucu. Câte locuri de muncă va crea"

Raspuns: nici unul. Locurile de munca vor trebui asamblate la fata locului de muncitori.

5."Ţara europeană în care toţi cetăţenii au devenit milionari"

Iar noi inca stam in Romania.

Cat despre divortul lu' Barbie de tipu' de la meteo:


Postări populare de pe acest blog

Spiderman Homecoming sau despre Daddy Issues

Am fost si sunt fan Spiderman de cand eram mic, aveam jucarii, postere, haine cu el si ma uitam religios la desenele animate, am vazut toate filmele dinainte si am asteptat cu nerabdare acest film deoarece dupa scenele cu el din Civil War am fost convins ca cei de la Marvel stiu cum sa faca un film in care Spiderman sa fie cel din benzile desenate.

Filmul nu m-a dezamagit, e un film bun. E cel mai bun film Marvel ? Nu. E cel mai bun film cu Spiderman ? Poate. E cam la egalitate cu Spiderman 2. E insa o gura de aer proaspat deoarece nu e un film in care universul, galaxia sau planeta sunt in pericol iar personajul negativ nu vrea sa le distruga. E cel mai bun villain din MCU, la egalitate cu Loki si Wilson Fisk. Michael Keaton ca Adrian Toomes/Vulture e una din cele mai inspirate alegeri si poate si de aceea e unul din cele mai bune personaje negative din Universul Marvel.

Povestea filmului e simpla si la obiect, in fond personajul principal e un super-erou de 15 ani ce inca nu stie e…

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…