Treceți la conținutul principal

Stiri pe stramt

1. "Român înarmat cu un cuţit care ameninţase musulmani, reţinut în faţa unei moschei din Franţa."

Nu stiam ca un cutit poate vorbi, darmite sa ameninte dar hei...tehnologia evolueaza.

2. "Atac informatic la site-uri de presă franceze. Le Parisien, L'Express sau Radio France nu sunt accesibile"

Vreau sa anunt public: Je suis Le Parisien.

3."Medici: Eminescu a fost diagnosticat şi tratat greşit pentru sifilis, a murit intoxicat cu mercur."

Eu zic ca Mihai ar trebui acum sa dea in judecata doctorii pentru malpraxis.

4. "Madonna: Ştiu cine sunt adevăraţii Illuminati."

Ea a mai declarat: "Doar eu fac prezenta la sedinte, ce naiba."

5. "Iliescu a primit, de ziua onomastică, mai multe buchete de trandafiri albi şi roşii.

La naiba, coroana mea e inca pe drum. Ai putina rabdare Ioane, ajunge ea !

6. "Românii, în topul utilizatorilor care petrec cel mai mult timp urmărind pornografie pe internet"

Felicitari dragi concetateni, suntem din nou in top.

Postări populare de pe acest blog

Filme dupa carti de Stephen King

Pentru ca ieri,din cauza unui eveniment nefericit mi-am adus aminte de un filmul The Green Mile,am cautat in memorie si am gasit alte cateva filme vazute de mine si care sunt adaptari dupa carti de Stephen King.

The Shawshank Redemption.Prima data cand l-am vazut era transmis la televizor si m-a prins inca din primele faze.Nu am schimbat postul(un obicei prost fiindca de multe ori uit unde ma uitam inainte)de frica sa nu cumva sa pierd o faza.Dupa aceea l-am mai vazut de vreo 4-5 ori si mi-a placut la fel de mult,nu degeaba e pe primul loc in topul IMDB all-time.Dar si in topul personal ocupa aceeasi pozitie.

1408-Auzisem ca e un film bun,dar nu am stiut decat dupa a 2-a vizionare ca este o adaptare dupa Stephen King.De asemenea un film foarte bun care te tine in suspans inca de la inceput.

The Mist-Filmul asta l-am gasit in timp ce cautam filme horror si am zis sa-i dau o sansa.A fost un film foarte bun,cu un final total neasteptat,si pe parcursul caruia am descoperit ca poti sa uras…

Serial - Final

In timp ce iesea din camera John observa rana din abdomenul lui Randall. Insa observa si pusca din mainile sale, ceea ce ii potoli instinctul de a se avanta inspre el si sa il loveasca.

     Cei doi au iesit din casa si impins de la spate, John o lua inspre cadavrul din fata sa. Observa uniforma de serif iar cand privi spre ceea ce obisnuia sa fie capul serifului vazu doar o masa vascoasa, fara a putea observa vreo trasatura definitorie. Pur si simplu nu mai avea un chip. Cu 5 zile inainte acest lucru l-ar fi facut sa vomite, dar acum nu mai avu nici un fel de reactie.

- Vezi in portbagaj, trebuie sa fie vreo lopata p-acolo. Si sa nu te gandesti la fuga, am o tinta foarte buna chiar si in starea asta. Si ridica pusca putin, astfel incat John privea acum direct spre teava.

     Porni incet spre masina. Desi nu avea o idee clara, un plan, stia sigur ca intr-un fel sau altul nu se mai intorcea in casa. Zambea in timp ce deschidea portbagajul masinii. In momentul acela Randall nu il …