Treceți la conținutul principal

Recomandari: Predestination (2014)Un tip intra intr-un bar...nu e inceputul unui banc. Cel putin nu in cazul de fata. In cazul de fata e inceputul filmului. Aproximativ. Predestination e un film despre calatoria in timp si incercarea unui agent temporal (Ethan Hawke) ce incearca sa captureze un terorist ce ii scapa printre degete de fiecare data asa ca se duce in trecut si face pe barmanul....logic.

In timp ce lucreaza ca barman porneste o conversatie cu un barbat misterios (jur ca am crezut ca era Leonardo DiCaprio, atat de bine seamana) si apoi ii asculta povestea de viata a acestuia. Credeam ca stiu unde duce povestea din momentul acela dar totusi filmul face o treaba foarte buna la a-si ascunde adevaratele intentii. Dar ma opresc aici inainte sa spun prea multe.

Predestination e un film bun, chiar daca atunci cand te gandesti la paradoxuri si posibilitati observi gauri destul de mari in poveste si in concluzie merita vazut. Nu e nevoie de o a doua vizionare pentru a-l intelege si nici nu o sa iti dai seama cand a ajuns la sfarsit.

Nota: 8.5/10