Treceți la conținutul principal

Recomandari: Predestination (2014)Un tip intra intr-un bar...nu e inceputul unui banc. Cel putin nu in cazul de fata. In cazul de fata e inceputul filmului. Aproximativ. Predestination e un film despre calatoria in timp si incercarea unui agent temporal (Ethan Hawke) ce incearca sa captureze un terorist ce ii scapa printre degete de fiecare data asa ca se duce in trecut si face pe barmanul....logic.

In timp ce lucreaza ca barman porneste o conversatie cu un barbat misterios (jur ca am crezut ca era Leonardo DiCaprio, atat de bine seamana) si apoi ii asculta povestea de viata a acestuia. Credeam ca stiu unde duce povestea din momentul acela dar totusi filmul face o treaba foarte buna la a-si ascunde adevaratele intentii. Dar ma opresc aici inainte sa spun prea multe.

Predestination e un film bun, chiar daca atunci cand te gandesti la paradoxuri si posibilitati observi gauri destul de mari in poveste si in concluzie merita vazut. Nu e nevoie de o a doua vizionare pentru a-l intelege si nici nu o sa iti dai seama cand a ajuns la sfarsit.

Nota: 8.5/10

Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…

Am incercat ceva nou !