Treceți la conținutul principal

Serial - Final

     In timp ce iesea din camera John observa rana din abdomenul lui Randall. Insa observa si pusca din mainile sale, ceea ce ii potoli instinctul de a se avanta inspre el si sa il loveasca.

     Cei doi au iesit din casa si impins de la spate, John o lua inspre cadavrul din fata sa. Observa uniforma de serif iar cand privi spre ceea ce obisnuia sa fie capul serifului vazu doar o masa vascoasa, fara a putea observa vreo trasatura definitorie. Pur si simplu nu mai avea un chip. Cu 5 zile inainte acest lucru l-ar fi facut sa vomite, dar acum nu mai avu nici un fel de reactie.

- Vezi in portbagaj, trebuie sa fie vreo lopata p-acolo. Si sa nu te gandesti la fuga, am o tinta foarte buna chiar si in starea asta. Si ridica pusca putin, astfel incat John privea acum direct spre teava.

     Porni incet spre masina. Desi nu avea o idee clara, un plan, stia sigur ca intr-un fel sau altul nu se mai intorcea in casa. Zambea in timp ce deschidea portbagajul masinii. In momentul acela Randall nu il putea vedea, vederea ii era obscurata de masina.

     Exact cum prevazuse Randall, lopata era acolo. Era micuta, facuta pentru deszapezire nicidecum pentru ceea ce i se pregatea. John se intoarse cu lopata in mana si se apuca sa sape.
     O ora jumatate ora mai tarziu John era transpirat ca un miner si din cauza frigului tot mai intepator incepea sa tremure. Era in groapa cam pana la genunchi iar la vreo 2 metri mai in spate era Randall, in continuare cu pusca in mana dar tot mai slabit.
- Ajunge cu sapatul ! Taraste-l incoace si hai sa terminam odata cu asta.

     John infipse lopata pe marginea gropii si se ridica pe margine. O fractiune de secunda mai tarziu o zmulse din pamant si il lovi in genunchi pe Randall. Luat prin surprindere acesta scoase un tipat ascutit si incerca sa isi pastreze echilibrul pentru a putea sa indrepte pusca spre agresorul sau. Insa genunchiul sau trimise o durere prea intensa creierului sau si cazu in genunchi.

     Incurajat de succes John isi continua asaltul si lovi pusca din mainile lui Randall, azvarlind-o pana in groapa proaspat sapata. Incerca sa loveasca din nou dar Randall se agata de coada lopetii cu toata puterea sa si ii fu imposibil sa o urneasca. Asa ca isi ridica piciorul si il lovi puternic in abdomen provocandu-i o durere ce se citi instant pe chipul acestuia si o sangerare pe masura. Din nou Randall ii oferi replica si il impise inapoi si de data aceasta el se sprijini in lopata incercand sa se ridice. Dupa ce reusi sa se ridice observa ca John nu mai era in fata lui.

     Auzi un zgomot in spatelele lui si apuca sa intoarca capul suficient cat sa il vada pe John venind inspre el ca un quarterback din NFL. Cei doi au ajuns in groapa si isi imparteau pumni ca doi boxeri aflati la sfarsitul carierei ce incearca sa obtina o ultima victorie pentru palmares si posteritate. In cele din urma John reusi sa se impuna ajutat de faptul ca il impungea cu genunchiul in abdomen pe Randall. Acesta se intoarse pe spate incercand sa scape de durere si sa caute pusca. Fara sa ezite John isi puse mainile in jurul gatului sau si stranse cu putere. Inchise ochii.

     Era din nou in camera intunecata in care se trezise acum 4 zile si era din nou cu mana in gaura sobolanului si are creatura in mainile sale. Ii simtea pulsul si caldura trupului apoi cu un gest rapid ii curma suferinta. Randall era mort.

     O ora mai tarziu Randall impartea groapa cu seriful sub 2 metri de pamant. John era in casa si isi ingrijea ranile. De indata ce termina se duse spre camera lui Randall si lua o geaca groasa din dulapul acestuia ce era mult prea mare pentru el. Apoi se indrepta spre bucatarie de unde lua o cutie de chibrituri.

     In portbagajul masinii era o canistra de benzina pe care o vazuse atunci cand luase lopata. Imprastie benzina prin casa iar apoi statea afara, intre groapa si casa si cu privirea goala. Aprinse un chibrit si il arunca in balta de benzina de pe scari. Focul ii lumina acum ochii. Se intoarse cu spatele, urca in masina si disparu in noapte.

Postări populare de pe acest blog

Filme dupa carti de Stephen King

Pentru ca ieri,din cauza unui eveniment nefericit mi-am adus aminte de un filmul The Green Mile,am cautat in memorie si am gasit alte cateva filme vazute de mine si care sunt adaptari dupa carti de Stephen King.

The Shawshank Redemption.Prima data cand l-am vazut era transmis la televizor si m-a prins inca din primele faze.Nu am schimbat postul(un obicei prost fiindca de multe ori uit unde ma uitam inainte)de frica sa nu cumva sa pierd o faza.Dupa aceea l-am mai vazut de vreo 4-5 ori si mi-a placut la fel de mult,nu degeaba e pe primul loc in topul IMDB all-time.Dar si in topul personal ocupa aceeasi pozitie.

1408-Auzisem ca e un film bun,dar nu am stiut decat dupa a 2-a vizionare ca este o adaptare dupa Stephen King.De asemenea un film foarte bun care te tine in suspans inca de la inceput.

The Mist-Filmul asta l-am gasit in timp ce cautam filme horror si am zis sa-i dau o sansa.A fost un film foarte bun,cu un final total neasteptat,si pe parcursul caruia am descoperit ca poti sa uras…