Treceți la conținutul principal

Steam Reviews - Adam's Venture TrilogyCe iti trece in cap cand auzi "joc religios" ? Un joc inspirat probabil din religie si pe care nu l-ai juca nici daca ai fi ars pe rug. Pe pagina de wikipedia a jocului scrie "christian adventure game" si totusi nu e chiar ce ma asteptam.

Adam's Venture nu incearca sa te invete versete, povestiri sau rugaciuni. E defapt un joc al carui personaj principal e o combinatie intre Indiana Jones si Joey Tribbiani si e un joc ce nu se ia in serios prea tare ci chiar face misto de al sau personaj principal. Cel mai bine il pot descrie pe Adam ca fiind similar cu personajul principal din Mumia.

Deci povestea jocului nu e chiar cea mai noua si mai inspirata, in fiecare din cele 3 jocuri/episoade Adam cauta un loc ce e ascuns de multa vreme, gen Gradina Raiului sau Templul lui Solomon ajutat de tatal sau si de ajutoarea acestuia Evelyn de care se indragosteste Adam. Adam si Eve, cat de original.

Jocul face uz de umorul de situatie, creat de faptul ca Evelyn gaseste rezolvarea simpla a problemelor in timp ce Adam isi dovedeste incompetenta.

La nivel grafic Adam's Venture nu impresioneaza cu nimic fiind evident ca a fost un joc creat de o echipa mica si cu un buget redus dar e suficient de colorat cat sa te faca sa te pierzi in lumea jocului. Actorii vocali isi fac treaba decent si nu zgarie pe nimeni pe urechi desi uneori nu toate personajele au vocile cele mai adecvate.

Totusi, ca sa nu ma lungesc prea mult, Adam's Venture e un joc dragut, cu elemente de puzzle ce nu sunt extrem de complicate si nu vor  frustra nici un jucator iar povestea desi rasuflata contine suficiente elemente cat sa poti sa termini cele 3 episoade fara a ti se parea ceva extrem de dificil.

Pret normal: 10.99 euro
Am platit: 2.74 euro
Nota: 5/10


Saptamana urmatoare: Adventures of Shuggy