Treceți la conținutul principal

Stiri pe stramt

1. "Ponta, la Spitalul Militar pentru un control la genunchi. Premierul va fi operat la finele lunii iunie - începutul lunii iulie "

Daca tot il cauta la genunchi sa ii caute si coloana, desi ma indoiesc ca vor gasi ceva.

2. "Bărbat condamnat la închisoare pe viaţă în Germania, adus în România pentru executarea pedepsei"

Asta pentru ca aici o saptamana este cat o viata, deci il trimitem acasa foarte repede.

3. "TVR 1 va fi recepţionat în sistem analogic şi după trecerea la televiziunea digitală"

Cu alte cuvinte si daca ai un toaster in casa acel toaster prinde TVR 1 pentru ca statul trebuie sa incaseze bani si din nimic.

4. "Prinţul Harry a primit titlul de cavaler pentru serviciile aduse reginei"

Vezi ce se intampla daca te porti frumos cu bunica-ta si mananci tot din farfurie ?

5. "Ana Maria Brânză: Primele două meciuri le-a câştigat Dumnezeu pentru noi, iar următorul noi"

Propun ca la urmatorul concurs sportivele noastre sa se prezinte doar la ultimul meci. PS. Aveti grija fetelor, patriarhul Daniel o sa va ceara bani pentru victorie.

Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…

Am incercat ceva nou !