Treceți la conținutul principal

Stiri pe stramt

1. "Ponta, la Spitalul Militar pentru un control la genunchi. Premierul va fi operat la finele lunii iunie - începutul lunii iulie "

Daca tot il cauta la genunchi sa ii caute si coloana, desi ma indoiesc ca vor gasi ceva.

2. "Bărbat condamnat la închisoare pe viaţă în Germania, adus în România pentru executarea pedepsei"

Asta pentru ca aici o saptamana este cat o viata, deci il trimitem acasa foarte repede.

3. "TVR 1 va fi recepţionat în sistem analogic şi după trecerea la televiziunea digitală"

Cu alte cuvinte si daca ai un toaster in casa acel toaster prinde TVR 1 pentru ca statul trebuie sa incaseze bani si din nimic.

4. "Prinţul Harry a primit titlul de cavaler pentru serviciile aduse reginei"

Vezi ce se intampla daca te porti frumos cu bunica-ta si mananci tot din farfurie ?

5. "Ana Maria Brânză: Primele două meciuri le-a câştigat Dumnezeu pentru noi, iar următorul noi"

Propun ca la urmatorul concurs sportivele noastre sa se prezinte doar la ultimul meci. PS. Aveti grija fetelor, patriarhul Daniel o sa va ceara bani pentru victorie.

Postări populare de pe acest blog

Filme dupa carti de Stephen King

Pentru ca ieri,din cauza unui eveniment nefericit mi-am adus aminte de un filmul The Green Mile,am cautat in memorie si am gasit alte cateva filme vazute de mine si care sunt adaptari dupa carti de Stephen King.

The Shawshank Redemption.Prima data cand l-am vazut era transmis la televizor si m-a prins inca din primele faze.Nu am schimbat postul(un obicei prost fiindca de multe ori uit unde ma uitam inainte)de frica sa nu cumva sa pierd o faza.Dupa aceea l-am mai vazut de vreo 4-5 ori si mi-a placut la fel de mult,nu degeaba e pe primul loc in topul IMDB all-time.Dar si in topul personal ocupa aceeasi pozitie.

1408-Auzisem ca e un film bun,dar nu am stiut decat dupa a 2-a vizionare ca este o adaptare dupa Stephen King.De asemenea un film foarte bun care te tine in suspans inca de la inceput.

The Mist-Filmul asta l-am gasit in timp ce cautam filme horror si am zis sa-i dau o sansa.A fost un film foarte bun,cu un final total neasteptat,si pe parcursul caruia am descoperit ca poti sa uras…

Serial - Final

In timp ce iesea din camera John observa rana din abdomenul lui Randall. Insa observa si pusca din mainile sale, ceea ce ii potoli instinctul de a se avanta inspre el si sa il loveasca.

     Cei doi au iesit din casa si impins de la spate, John o lua inspre cadavrul din fata sa. Observa uniforma de serif iar cand privi spre ceea ce obisnuia sa fie capul serifului vazu doar o masa vascoasa, fara a putea observa vreo trasatura definitorie. Pur si simplu nu mai avea un chip. Cu 5 zile inainte acest lucru l-ar fi facut sa vomite, dar acum nu mai avu nici un fel de reactie.

- Vezi in portbagaj, trebuie sa fie vreo lopata p-acolo. Si sa nu te gandesti la fuga, am o tinta foarte buna chiar si in starea asta. Si ridica pusca putin, astfel incat John privea acum direct spre teava.

     Porni incet spre masina. Desi nu avea o idee clara, un plan, stia sigur ca intr-un fel sau altul nu se mai intorcea in casa. Zambea in timp ce deschidea portbagajul masinii. In momentul acela Randall nu il …