Treceți la conținutul principal

Stiri pe stramt

1. "Orban: Niciodată nu voi face cerere să beneficiez de pensie specială pentru parlamentari"
Ah, promisiunile de politician. La fel de adevarate ca zana maseluta.

2. "Trei jucători daţi afară de la Leicester City, după ce au participat la o orgie cu tentă rasistă"
Am si eu cateva intrebari : au futut doar albe sau doar mulatre ? In ce consta rasismul ? Unde se fac inscrieri pentru asa ceva (pt un prieten intreb) ?

3. "Islamist implicat într-un atentat antievreiesc comis în 1982 la Paris, arestat în Iordania"
Si eu care credeam ca Politia Romana se misca incet.

4. "Jennifer Garner şi Ben Affleck fac terapie de cuplu"
In fiecare seara el sta pe intuneric si o sperie strigand: i'm batman !

5. "Omenirea va primi o secundă în plus, pe 30 iunie"
De la cine ?

6. "Wizz Air a numit prima femeie comandant de bază, în România"
Oare cat va dura pana cand baza aceea va inchide comunicatiile cu restul si va raspunde cu: nu, totul e ok ?

Postări populare de pe acest blog

Spiderman Homecoming sau despre Daddy Issues

Am fost si sunt fan Spiderman de cand eram mic, aveam jucarii, postere, haine cu el si ma uitam religios la desenele animate, am vazut toate filmele dinainte si am asteptat cu nerabdare acest film deoarece dupa scenele cu el din Civil War am fost convins ca cei de la Marvel stiu cum sa faca un film in care Spiderman sa fie cel din benzile desenate.

Filmul nu m-a dezamagit, e un film bun. E cel mai bun film Marvel ? Nu. E cel mai bun film cu Spiderman ? Poate. E cam la egalitate cu Spiderman 2. E insa o gura de aer proaspat deoarece nu e un film in care universul, galaxia sau planeta sunt in pericol iar personajul negativ nu vrea sa le distruga. E cel mai bun villain din MCU, la egalitate cu Loki si Wilson Fisk. Michael Keaton ca Adrian Toomes/Vulture e una din cele mai inspirate alegeri si poate si de aceea e unul din cele mai bune personaje negative din Universul Marvel.

Povestea filmului e simpla si la obiect, in fond personajul principal e un super-erou de 15 ani ce inca nu stie e…

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…