Treceți la conținutul principal

Assassin's Creed II Review


Assassin's Creed e un joc produs de Ubisoft, studioul ce adora francizele. De Watch Dogs spuneau ca va deveni o serie de jocuri inainte sa se lanseze primul si sa vada reactia publicului. Dar exista si un avantaj la modul asta de a privi lucrurile: faptul ca vor imbunatati jocurile urmatoare.

Astfel intra in scena seria Assassin's Creed. In primul joc intrai in pielea lui Altair, un asasin ce si-a dedicat viata uciderii templarilor. Si desi povestea era extrem de interesanta, gameplay-ul devenea repetitiv undeva pe la jumatatea jocului. Insa odata cu al doilea joc Ubisoft ne-a aratat ca a invatat lectia si a introdus mecanici noi de joc si un personaj principal mult mai agreabil in persoana lui Ezio Auditore, ce incepe jocul ca un mic Casanova doar ca sa il incheie ca maestru asasin.

Povestea din joc se imparte in doua planuri, pe de-o parte avem actiunea din Florenta Renascentista si de cealalta parte avem actiunea situata in prezent, unde un urmas al asasinilor lupta cu templarii moderni. Actiunea din prezent desi interesanta pe alocuri nu a fost principalul motiv pentru care lumea a vrut sa joace jocul si Ubisoft a inteles asta punand accent mai mult pe povestea lui Ezio.

Din punct de vedere al mecanicilor de joc Assassins Creed II a imbunatatit formula printr-un arsenal mai bogat, miscari mai naturale ale personajului si au reusit sa mascheze oarecum repetivitatea avand o gama larga de tipuri de misiuni astfel incat sa ai senzatia ca faci de fiecare data altceva.

Grafic, jocul inca se mentine la un standard destul de ridicat. Nu e la nivelul jocurilor actuale dar nici nu arata oribil, iar modul in care au recreat Italia Renascentista arata o atentie la detalii ce merita apreciata.

In concluzie Assassin's Creed II ramane unul din cele mai bune daca nu chiar cel mai bun joc din serie si merita incercat.

Nota: 8.5/10
Pret intreg: 9.99 euro
Cat am platit: 4.99 euro

Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…

Am incercat ceva nou !