Treceți la conținutul principal

Batman: Arkham City


Dupa succesul avut cu Arkham Asylum, Rocksteady a trebuit sa lanseze o continuare mai mare, mai zgomotoasa si mai...Batman. Ei bine, au lansat Arkham City, continuare mai buna din toate punctele de vedere.

In primul rand povestea: Arkham City are loc la un an dupa evenimentele din jocul precedent iar in acest timp in Gotham s-a contruit o mega inchisoare care ar trebui sa tine toti raufacatorii inchisi, dar sa fim seriosi, cand e o idee buna sa-i inchizi pe Joker, Penguin, Mr Freeze si altii intre aceleasi ziduri, lasandu-i liberi sa faca ce vor cat timp nu evadeaza ?

Astfel, Batman, mai intai ca alter egou-ul Bruce Wayne, e inchis si el in inchisoare si rand pe rand se lupta cu Two-Face, Penguin, Joker, etc si in acelasi timp incearca sa descopere ce anume e Protocol 10, proiectul lui Hugo Strange. Astfel urmeaza 8-10 ore in care traversezi fiecare colt al inchisorii pentru a descoperi urmatorul indiciu dar si pentru a completa misiunile secundare ce sunt interesante, se leaga de povestea principala si mai important planteaza anumite piste posibile pentru o continuare.

Grafic jocul arata bine si toate personajele arata de parca ar fi fost extrase din benzile desenate insa nu la modul exagerat, sa le faca sa para mai degraba comice. La nivel sonor avem din nou placerea sa ii auzim pe Kevin Conroy ca Batman si Mark Hamill in rolul lui Joker, lor alaturandu-se Tara Strong ca Harley Quinn, Troy Baker, Nolan North si Stana Katic in alte roluri.

Dupa completarea povestii ai optiunea de a juca New Game Plus, adica sa joci din nou dar de data asta cu toate gadgeturile deblocate de la inceput, sau sa vizitezi Arkham City pentru a rezolva cazurile neterminate si pentru a descoperi si rezolva ghicitorile lui Riddler. De asemenea pe parcursul jocului misiunile principale vor fi uneori alternate de misiuni in care esti Catwoman,povestea acestora desfasurandu-se in paralel cu povestea principala. Dar cea mai importanta aditie e DLC-ul numit Harley Quinn's Revenge ce continua povestea jocului principal si unde aproximativ jumatate de campanie o petreci jucand ca Robin.

Pret normal: 20.99 euro
Am platit: 5.25 euro
Nota: 9.7/10

Postări populare de pe acest blog

Melodia de duminica

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…

Am incercat ceva nou !