Treceți la conținutul principal

Recomandare: Gone Girl
Gone Girl e un film ce m-a luat prin surprindere, tot auzisem despre el ca ar fi un film foarte bun in special cand se vorbea de Ben Affleck se tot mentiona ca ar fi jucat in Gone Girl si ca ar fi facut o treaba foarte buna. Un alt lucru ce nu il realizasem era faptul ca filmul a fost regizat de David Fincher, unul dintre regizorii mei preferati.

Gone Girl poate parea un film slab avand in vedere descrierea povestii: dupa 5 ani de casatorie lui Nick Dunne ii dispare sotia iar apoi el este acuzat de crima. Poate de aia nu l-am vazut atata timp, povestea pare scoasa dintr-un film difuzat de Pro Tv la ora 15, dar odata ce am inceput filmul, nu m-am mai putut opri.

De obicei cand ma uit la un film mai am momente cand o actrita sau replica imi sare in ochi si trebuie sa opresc filmul si sa ma documentez imediat pe Imdb, insa nu si cand am vazut Gone Girl pentru ca nu am vrut sa sric vre-o surpriza pregatita de regizor si poveste. Oh, si ce a meritat ! Povestea pare simpla si plictisitoare la inceput dar undeva pe la 40% din film incepe sa isi arate adevarata fata. Nu pot spune prea multe fara sa dau spoilere dar credeti-ma, merita !

Inca un lucru mai vreau sa spun: Rosamund Pike merita un Oscar ! Interpretarea ei e absolut fenomenala si te indragostesti de ea in clipa in care apare pe ecran si apoi treci printr-un roller-coaster emotional la fel ca si personajul principal, interpretat de insusi Batman.

PS. Cum sa nu te indragostesti de ea ?