Treceți la conținutul principal

Recomandare: 5 Seriale noi, de urmarit in curand.

Se apropie cu pasi repezi toamna, din punctul de vedere al serialelor, si sunt extrem de multe seriale bune ce sunt pe cale sa revina pe micile ecrane cu al doilea, al treilea sau au optulea sezon dar vor fi si cateva seriale noi, ce in opinia mea merita o sansa.

1. Lucifer

Lucifer e despre...ei bine Lucifer. Diavolul in persoana s-a saturat de viata din Iad si decide sa isi petreaca eternitatea pe Pamant unde duce o viata similara cu cea a lui Charlie Sheen pana cand in urma unei crime devine partenerul de investigatie al unei politiste, ex-actrita.

Serial similar: Constantine
2. Blindspot

Blindspot o pune in rolul principal pe Jaimie Alexander (Lady Sif in Thor si Thor 2) ce joaca o amneziaca ce se trezeste in Times Square cu corpul acoperit de tatuaje misterioase ce contin indicii pentru rezolvarea unor crime sau prevenirea atacurilor teroriste. De ce e tatuata, de catre cine si mai ales cine era ea inainte sunt toate mistere ce urmeaza a fi rezolvate in Blinspot.

Seriale similare: Prison Break, John Doe
3. Supergirl

Desi sunt destul de sceptic in legatura cu serialul asta (inca o prefer pe Supergirl din Smallville aka Laura Vandervoort) ii voi acorda o sansa pentru ca poate fi o surpriza placuta desi e ciudat sa vezi doar umbra lui Superman dar asta e, inca sper ca Tom Welling va avea macar un cameo.

Seriale similare: Smallville, Arrow, Flash
4. Heroes Reborn

Ok, Heroes Reborn nu e chiar un serial nou, e defapt chiar vechi, dar....meh. Heroes Reborn reia povestea la cativa ani de la original, ceea ce e normal avand in vedere ca si in viata reala au trecut ani si dupa evenimentele din serialul original lumea e acum un loc diferit unde cei cu puteri sunt diferiti. Un ultim gand: daca in serialul original se zicea "save the cheerleader, save the world" acum ca ea e moarta....ce se intampla ?

Seriale similare: Heroes, Mutant X
5. Ash vs Evil Dead

In 1981 Sam Raimi a creat un film horror alaturi de cativa prieteni si colegi ce avea sa devina un monstru sacru si un punct de reper in cariera sa si a lui Bruce Campbell. Iar acum, la 34 de ani (holy shit) de la primul film din franciza Bruce se intoarce la rolul ce l-a consacrat. Pentru a intelege serialul nu e nevoie sa vezi filmele dar merita vazute indiferent. Asa ca pregatiti-va de Ash vs Evil Dead cu un maraton: Evil Dead, Evil Dead 2, Army of Darkness si chiar si noul Evil Dead din 2013.

Serial similar: The Walking Dead