Treceți la conținutul principal

Recomandare: Jessica Jones


Jessica Jones e al doilea serial produs de Netflix in colaborare cu Marvel. La inceputul anului am avut ocazia sa il vedem pe Daredevil intr-o lumina noua dupa ce imaginea i-a fost "stricata" de filmul cu Ben Affleck in rolul principal, insa Jessica Jones a avut avantajul de a fi un no-name.

Inainte de a incepe sa vad serialul nu am stiut nimic despre personaj, istoria ei in benzile desenate sau orice altceva. In Jessica Jones o intalnim pe Jessica dupa un eveniment traumatizant si acum isi ocupa timpul ca detectiv particular si cu mai multe sticle de whisky decat Tony Stark, asta pana cand Killgrave, personajul negativ din serial si motivul pentru care Jessica e asa cum e acum se intoarce si incearca sa ii faca viata un chin. Nu vreau sa spun prea multe despre poveste pentru a nu da spoilere, dar credeti-ma pe cuvant: serialul e foarte bun iar David Tennant e unul din cei mai buni villaini din Universul Cinematic al celor de la Marvel.

In Jessica Jones isi face aparitia si Luke Cage, un alt supererou, ce poseda piele indestructibila si in curand va avea si el propriul sau serial. Spre deosebire de Daredevil, Jessica Jones face mai multe referiri la filme, la Avengers si la incidentul din New York dar le pastreaza totusi intr-o limita decenta, chiar exista o replica in primele episoade ce face referire la sezonul 3 din Agents of Shields.

In concluzie, Jessica Jones e un serial foarte bun ce merita vazut fie ca esti fan Marvel sau doar fan al serialelor bune si in afara de asta mai vreau doar sa spun ca abia astept ca Netflix sa vina in Romania, la inceputul anului viitor.