Treceți la conținutul principal

Guardians of the GalaxyGuardians of the Galaxy a fost o surpriza placuta in momentul lansarii atat pentru fani cat si pentru Marvel. Pentru cei de la Marvel pentru ca au luat niste eroi de care nu auzisera majoritatea si i-au transformat intr-un blockbuster, dar si pentru fani pentru ca au vazut pe marile ecrane si un altfel de film, unul diferit ca poveste, ca tonalitate si ca personaje fata de toate filmele lansate anterior.

Guardians e aproape o parodie a genului si tocmai pentru ca nu se ia in serios prea tare a reusit sa fie un hit. Povestea e destul de standard dar modul comic in care e spusa face ca anumite erori sa fie trecute cu vederea.

Practic, Guardians of the Galaxy e pentru Marvel cam ceea ce se vrea Suicide Squad sa fie, un film care sa introduca personaje mai putin cunoscute si nu neaparat eroi, in Suicide Squad avem parte de antagonisti si in Guardians of the Galaxy dam de anti-eroi.

Un raton, un copac care stie 3 cuvinte, o extraterestra verde, un tip cu muschi dar care nu pricepe metaforele si un vanator de comori. Doar citind propozitia anterioara si intelegi de ce nu prea avea lumea incredere in filmul celor de la Marvel. Dar umorul si un soundtrack de calitate au ajutat filmul sa devina unul din cele mai apreciate lansate pana acum in MCU.

Guardians of the Galaxy e un film foarte bun si nu trebuie ratat in cazul in care nu l-ai vazut pana acuma si chiar daca l-ai vazut, de ce sa nu il mai vezi odata ?