Treceți la conținutul principal

ThorAu fost doua filme pana acum cu Thor si nici unul nu a fost extraordinar. Primul a fost mai bun decat al doilea, dar destul de slab in general. Decat sa vad povestea de dragoste dintre Thor si Jane Foster prefer sa ma uit la un episod din Tanar si Nelinistit si sa incerc sa inteleg cine e cine.

Povestea lui Loki e punctul cel mai bun din film, pana la un punct chiar ti cu el si intelegi de ce face ceea ce face. Apoi devine loco en el coco si se aliaza cu celebrii White Walkers. Sau niste verisori de ai lor. Cel putin Thor reuseste sa introduca in universul Marvel primul personaj negativ interpretat bine, pentru ca stim cu totii ca un film e la fel de bun precum personajul negativ.

De asemenea pentru cei cu maini rapide ce pot pune filmul pe pauza la timpul potrivit exista destul de multe easter eggs care sa trezeasca fanii adormiti de povestea unui zeu/extraterestru/nici nu stiu ce e defapt. Serios, filmul nu reuseste sa explice deloc daca Asgardul e doar o alta planeta, o alta dimensiune, etc.

Totusi un alt lucru notabil din aceste prime filme e Coulson. Practic toata Faza 1 a Marvel ar putea purta titlul de "calatoria lui Coulson". Omul ala e peste tot. Il descopera pe Steve Rogers inghetat, il dadaceste pe Tony Stark, il aresteaza pe Thor, e efectiv peste tot. E chiar mai interesant de urmarit el decat povestea din filme. Cred ca de aia a primit propriul serial, serial bun si care merita urmarit.