Treceți la conținutul principal

Despre mine

Sa va spun cate ceva despre mine: minele sunt gaurile de unde ies minerii.

Bine ati venit in micul meu colt de internet. Nu sunt sigur ce ar trebui sa spun despre mine asa ca voi fi scurt si la obiect: sunt o minte de copil in corp de adult, imi place sa rad, urasc oamenii tristi si imi plac glumele negre, umorul britanic si glumele care te pot baga la inchisoare in anumite tari.

Imi place sa cred ca pot sa imi transpun glumele in scris bine asa ca majoritatea articolelor veti gasi ironia si sarcasmul sau amandoua cand chiar am chef de munca. Sunt o persoana lenesa cu momente de geniu.(imaginati-va cum ma bat singur pe umar)

Bine ati venit pe site-ul numarul unu in Romania* !Blogul acesta s-a născut la data de 20 iunie 2012.Sper să iasă ceva frumos din el.


*conform mamei mele.

Postări populare de pe acest blog

The Incredible Hulk

The Incredible Hulk s-a lansat in 2008, in acelasi an cu Iron Man dar nu s-a bucur de acelasi succes nici financiar si nici critic. Totusi, revazandu-l pot sa spun ca e poate cel mai bun film din Phase 1, exceptand Avengers.

Prima ora din film e...perfecta. Nu cred ca se putea sa il faca mai bine. A doua parte a filmului o ia putin pe aratura si arata mai mult ca un film Marvel, adica se fac referinte la Shield, la evenimentele din Captain America si sunt si mai multe glume. Defapt cred ca sunt doar in a doua parte a filmului. Prima parte e extrem de serioasa si tonul se potriveste perfect filmului, un film cu un personaj principal ce e practic Dr Jekyll.

Personajul principal negativ e Generalul Thunderbolt Ross si e un personaj bine realizat, complex, unul dintre cei mai buni villain-i din MCU si abia astept sa il revad in Captain America Civil War. De asemenea trebuia si un personaj care sa poata sa lupte de la egal la egal cu Hulk asa ca in film apare si Abomination care e in film…