Treceți la conținutul principal

Despre mine

Sa va spun cate ceva despre mine: minele sunt gaurile de unde ies minerii.

Bine ati venit in micul meu colt de internet. Nu sunt sigur ce ar trebui sa spun despre mine asa ca voi fi scurt si la obiect: sunt o minte de copil in corp de adult, imi place sa rad, urasc oamenii tristi si imi plac glumele negre, umorul britanic si glumele care te pot baga la inchisoare in anumite tari.

Imi place sa cred ca pot sa imi transpun glumele in scris bine asa ca majoritatea articolelor veti gasi ironia si sarcasmul sau amandoua cand chiar am chef de munca. Sunt o persoana lenesa cu momente de geniu.(imaginati-va cum ma bat singur pe umar)

Bine ati venit pe site-ul numarul unu in Romania* !Blogul acesta s-a născut la data de 20 iunie 2012.Sper să iasă ceva frumos din el.


*conform mamei mele.

Postări populare de pe acest blog

Arhanghelul Raul

O sa fiu scurt si la obiect, la fel ca si cartea. Arhanghelul Raul e o carte SF scrisa de Ovidiu Eftimie, scriitor pentru Times New Roman, un site de umor destul de cunoscut. La fel ca si articolele de pe site si aceasta carte este plina de glume si majoritatea sunt foarte bune.

Povestea cartii e simpla, Raul, un tip obisnuit ajunge in iad dar e trimis inapoi pe Pamant pentru a opri Apocalipsa. Lui i se mai alatura un agent SRI, nasii de pe trenuri si alte personaje, unele mai traznite decat altele.

Nu vei privi cu aceasi ochi intarzierile trenurilor si circulatul cu "nasul" dupa ce vei citi cartea. Cartea fiind scurta, la doar 170 de pagini, permite povestii sa fie extrem de concisa si in ciuda numeroaselor elemente introduse se misca intr-un ritm alert tinandu-te in priza.

Am citit cartea in aproximativ doua ore si nici nu am simtit cum a trecut timpul iar datorita concentratiei mari de glume pe pagina am fost constant cu un zambet pe buze. Recomand cartea celor ce vor sa…

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy a fost o surpriza placuta in momentul lansarii atat pentru fani cat si pentru Marvel. Pentru cei de la Marvel pentru ca au luat niste eroi de care nu auzisera majoritatea si i-au transformat intr-un blockbuster, dar si pentru fani pentru ca au vazut pe marile ecrane si un altfel de film, unul diferit ca poveste, ca tonalitate si ca personaje fata de toate filmele lansate anterior.

Guardians e aproape o parodie a genului si tocmai pentru ca nu se ia in serios prea tare a reusit sa fie un hit. Povestea e destul de standard dar modul comic in care e spusa face ca anumite erori sa fie trecute cu vederea.

Practic, Guardians of the Galaxy e pentru Marvel cam ceea ce se vrea Suicide Squad sa fie, un film care sa introduca personaje mai putin cunoscute si nu neaparat eroi, in Suicide Squad avem parte de antagonisti si in Guardians of the Galaxy dam de anti-eroi.

Un raton, un copac care stie 3 cuvinte, o extraterestra verde, un tip cu muschi dar care nu pricepe metafor…